Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2021-09-15 10:05:10 +0300 Играта се провежда съвместно с ИК "Хермес", ИК "Сиела" и ИК "Колибри" Правила и общи условия за играта по случай Първия учебен ден

Правила и общи условия за играта по случай Първия учебен ден

Правила и общи условия за играта по случай Първия учебен ден 470 900
Играта се провежда съвместно с ИК "Хермес", ИК "Сиела" и ИК "Колибри"

1. Правила за участие в играта:

За да се включите в играта е необходимо да отговорите под формата на коментар под поста ни във Facebook страницата и Instagram профила на Babyspace.bg на въпроса:

Кое е най-ценното, което детето получава в училище?

Участват само коментарите, които отговарят на условията. Коментари под настоящите „Общи условия и правила на играта“ няма да вземат участие в томболата. Взима се под внимание еднократно участие на участник, без значение колко пъти е коментирал.

 

2. Определяне на победител:

Победителите са 2 (двама), избрани на случаен принцип, спазили условията на играта и оставили отговор под публикацията. Имената им ще бъдат публикувани на стената на Facebook страницата (https://www.facebook.com/babyspacebulgaria/) и в Instagram профила (https://www.instagram.com/babyspace.bg/) на Babyspace.bg на 20.09.2021 г. в 10:00 часа. Ако видите своето име, Ви молим да ни изпратите лично съобщение във Facebook или Instagram, с което да ни предоставите необходимите данни за доставка. Участник, който не потърси своята награда в 10-дневен срок, губи правата си върху нея. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на следващ изтеглен участник, който отговаря на Условията за участие в Играта.

В Играта не могат да участват служители на „Кеар Дайрект“ ЕООД, ИК "Сиела", ИК "Колибри" или ИК „Хермес“.

 

3. Продължителност на играта:

Играта стартира на 15.09.2021 г. в 09:00 часа и завършва на 20.09.2021 г. в 09:00 часа.

 

4. Награди:

Комплект книжки „Стихотворения, гатанки, приказки" от Асен Разцветников (изд. „Колибри), „Викингски истории - Мечът на викингския крал" от Тери Диъри (изд. „Сиела“) и „Моята първа книга за природата“ от Камила де ла Бедойър (изд. „Хермес") – 2 броя.

 

Забележка: Вашите лични данни се обработват и съхраняват от „Кеар Дайрект“ ЕООД единствено и само с цел участие в настоящата Facebook & Instagram игра. Можете да заявите заличаване, корекция или да получите достъп до личните си данни по всяко време на e-mail: dp@caredirect.com.

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори