Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2021-06-01 10:21:11 +0300 Играта се провежда съвместно с ИК „Хермес“, Младежки театър „Николай Бинев“, Софарма Трейдинг АД и Арома Козметикс България АД. Правила и общи условия за играта с награди по случай Деня на детето

Правила и общи условия за играта с награди по случай Деня на детето

Правила и общи условия за играта с награди по случай Деня на детето 470 900
Играта се провежда съвместно с ИК „Хермес“, Младежки театър „Николай Бинев“, Софарма Трейдинг АД и Арома Козметикс България АД.

1. Правила за участие в играта:

За да се включите в играта е необходимо да изпратите снимка на вашето дете на тема "ЩАСТИЕ" като лично съобщение или коментар под публикацията ни във Facebook страницата на Babyspace.bg в срок до 10.06.2021. На 11.06.2021 всички изпратени снимки ще бъдат качени в албум на Facebook страницата на Babyspace.bg и участниците и техни приятели и близки ще могат да гласуват с "харесвания" на избрана от тях снимка в срок до 23.59ч на 30.06.2021.

Участват само снимките, които отговарят на условията. Снимки изпратени под настоящите „Общи условия и правила на играта“ няма да вземат участие в играта. Взима се под внимание еднократно участие на участник, без значение колко пъти е изпратил снимка.

2. Определяне на победител:

Победителите са 8 (осем), избрани на база брой харесвания на изпратената от тях снимка, спазили условията на играта. Имената им ще бъдат публикувани на стената на Facebook страницата (https://www.facebook.com/babyspacebulgaria/) на Babyspace.bg на 01.07.2021 г. в 10:00 часа. Ако видите своето име, Ви молим да ни изпратите лично съобщение във Facebook, с което да ни предоставите необходимите данни за доставка. Участник, който не потърси своята награда в 10-дневен срок, губи правата си върху нея. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на следващия участник, събрал най-много гласове, който отговаря на Условията за участие в Играта.

В Играта не могат да участват служители на „Кеар Дайрект“ ЕООД, ИК „Хермес“, Софарма Трейдинг АД или Арома Козметикс България АД.

3. Продължителност на играта:

Играта стартира на 01.06.2021 г. в 11:00 часа и завършва на 30.06.2021 г. в 23:59 часа.

4. Награди:

  • Комплект с продукти от сериите Здраве Бебе, Здраве Бебе Био, Astera Kids и Astera Homeopathica – 3 броя
  • Jamieson MultiKids витамини за деца – 3 броя.
  • Комплект билети за детската постановка „Бременските музиканти“ в Младежки театър „Николай Бинев“ – 1 брой.
  • Книга „Прегръдката“ от Оуен Маклафлин на ИК „Хермес“ – 1 брой.

Забележка: Вашите лични данни се обработват и съхраняват от „Кеар Дайрект“ ЕООД единствено и само с цел участие в настоящата Facebook игра. Можете да заявите заличаване, корекция или да получите достъп до личните си данни по всяко време на e-mail: dp@caredirect.com.

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори