Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2021-12-15 17:34:42 +0200 Играта се осъществява съвместно с ИК „Колибри“, ИК „Миранда“, ИК„Мармот“ и "Вход В“, от 15.12.2021 до 20.12.2021 на Facebook и Instagram профилите на Babyspacе Правила и общи условия за играта с награди по случай Коледа

Правила и общи условия за играта с награди по случай Коледа

Правила и общи условия за играта с награди по случай Коледа 470 900
Играта се осъществява съвместно с ИК „Колибри“, ИК „Миранда“, ИК„Мармот“ и "Вход В“, от 15.12.2021 до 20.12.2021 на Facebook и Instagram профилите на Babyspacе

1. Правила за участие в играта:

За да се включите в играта е необходимо да отговорите под формата на коментар под поста ни във Facebook страницата и Instagram профила на Babyspace.bg на въпроса:

„Какво прави Коледа толкова специален празник за твоето семейство?“

Участват само коментарите, които отговарят на условията. Коментари под настоящите „Правила и общи условия на играта“ няма да вземат участие в томболата. Взима се под внимание еднократно участие на участник, без значение колко пъти е коментирал.

 

2. Определяне на победител:

Победителите са 2 (двама), избрани на случаен принцип, спазили условията на играта и оставили отговор под публикацията. Имената им ще бъдат публикувани на стената на Facebook страницата (https://www.facebook.com/babyspacebulgaria/) и в Instagram профила (https://www.instagram.com/babyspace.bg/) на Babyspace.bg на 20.12.2021 г. в 17:00 часа. Ако видите своето име, Ви молим да ни изпратите лично съобщение във Facebook или Instagram, с което да ни предоставите необходимите данни за доставка. Участник, който не потърси своята награда в 10-дневен срок, губи правата си върху нея. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на следващ изтеглен участник, който отговаря на Условията за участие в Играта.

В Играта не могат да участват служители на „Кеар Дайрект“ ЕООД, издателство „Колибри“, издателство „Мармот“, издателство „Миранда“ или „Вход В“.

 

3. Продължителност на играта:

Играта стартира на 15.12.2021 г. в 18:00 часа и завършва на 20.12.2021 г. в 17:00 часа.

 

4. Награди:

Комплект от детска книжка и забавна игра – „Коледна песен“ от Чарлз Дикенс (ИК "Миранда") и карти за игра „Нарисувай анимационен герой“ (ИК "Мармот") – 1 брой.

Комплект от детска книжка и забавна игра  –„Колко остава до Коледа“ от Янош (ИК Колибри) и първата образователна жива игра „Усмихни майка“  (Вход В) – 1 брой.

 

Забележка: Вашите лични данни се обработват и съхраняват от „Кеар Дайрект“ ЕООД единствено и само с цел участие в настоящата Facebook & Instagram игра. Можете да заявите заличаване, корекция или да получите достъп до личните си данни по всяко време на e-mail: dp@caredirect.com.

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори