Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-05-12 14:06:34 +0300 Историята на малките Криастиана и Кристиан от Австралия трогна над 6,5 милиона души в цял свят. Преждевременно родени близнаци се държат за ръце

Преждевременно родени близнаци се държат за ръце

Преждевременно родени близнаци се държат за ръце 470 900
Историята на малките Криастиана и Кристиан от Австралия трогна над 6,5 милиона души в цял свят.

Семейството на преждевременно родени близнаци от Австралия сподели във Фейсбук видео, на което се вижда как двете миниатюрни създания не спират да се държат за ръце. Трогателният клип на новородените е видян от над 6,5 милиона души от цял свят само за няколко дни, предаде CBS News.
 

 

Both have hiccups! Daddy doesn't like the milk dried up on his face and constantly cleans him up lol!!!

Публикувахте от Anthea Jackson-Rushford в 13 януари 2016 г.


Майката Антеа Джаксън-Ръшфорд е заснела умилителния момент, в  който бебетата Кристиана и Кристиан държат малките си ръчички, докато са в обятията на таткото. „Ама той държи ръката й! Как е възможно?“, казва гласът зад камерата.

Мъничетата са родени на 4 януари в 28-та седмица от бременността. Тежали са под 1 килограм. Според проучвания, в последните години шансът за оцеляване на преждевременно родени бебета е все по-висок. Твърди се, че това, което прави бащата във видеото – да поставя децата директно върху кожата си, подобно на кенгуруто, помага за укрепването на крехките организми.

Вдъхновена от виртуалната популярност, която близнаците светкавично набраха, майката публикува още техни снимки и клипове в профила си във Фейсбук.

 

Few more of Kristian being protective big brother!

Публикувахте от Anthea Jackson-Rushford в 19 януари 2016 г.

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори