Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2021-07-06 10:53:04 +0300 Невероятната детска книжка "Сме или смели?" с илюстрациите на Албена Лимони ще ви пренесе в детския свят на красотата, въображението, смеха и мечтите. Премиера на „Сме ли смели?“ от Кирил Кадийски на 10 юли

Премиера на „Сме ли смели?“ от Кирил Кадийски на 10 юли

Премиера на „Сме ли смели?“ от Кирил Кадийски на 10 юли 470 900
Невероятната детска книжка "Сме или смели?" с илюстрациите на Албена Лимони ще ви пренесе в детския свят на красотата, въображението, смеха и мечтите.

Издателство "Колибри" има удоволствието да ви покани във вълшебното място за шоколад, кафе и изкуство Art & Tart на 10 юли точно в 17:00 ч. за представяне на невероятната детска книжка "Сме ли смели?" (19 лв., 112 стр., твърди корици). Тя е дело на големия български поет, преводач и писател Кирил Кадийски, който не просто борави майсторски с думите, а омагьосва и малки, и големи!

 

Прелестните илюстрации на Албена Лимони ще оживеят пред вас и ще ви пренесат в детския свят на красотата, въображението, смеха и мечтите.

 

Нашите приятели от издателство "Колибри" ви очакват с нетърпение на 10 юли, събота, в 17:00 ч. в Art & Tart, зона Б-5, бл. 9, вх. А

 

Сме ли смели?

 

и разни врели-некипели

 

КОЙ КАКВО СИ МИСЛИ

 

Гледа, мисли Рунтавелка –

лешници ли са звездите?

Зайо все тъй упорит е –

слънцето е златна зелка.

 

Не! Опашка е... съдрана! –

казва и се скрива Лиса.

А звездите май пчели са,

щом не спи навън Мецана.

 

Присъединете се към събитиетo във фейсбук.

 

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори