Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2019-11-20 16:53:11 +0200 Защо преживяванията на майката са толкова важни за растящото в утробата и дете и какво може да направи, за да има пълноценна и щастлива бременност? Пренатално възпитание

Пренатално възпитание

Пренатално възпитание 470 900
Статия на Академия за родители
Защо преживяванията на майката са толкова важни за растящото в утробата и дете и какво може да направи, за да има пълноценна и щастлива бременност?

Росица Божкова Михайлова, която е психолог, дула, основател на школа по пренатално възпитание Янтра, както и автор на книгата дневник “Докато Аз и Ти сме едно”, ще ни разкаже повече. Още от ранна възраст проявява интерес към източните практики и езотерични учения в търсене на смисъла на човешкия живот. Пътят ѝ преминава през различни и многообразни опитности и учения, отвежда я в Индия, Тайланд, Египет, Перу, и Мексико, среща я с необикновени хора, просветлени учители, шамани и Посветени, като допълва необикновения пъзел, разкриващ духовният смисъл на човешкото съществуване. В професионалния си живот успява да следва сърцето и мисията си, като се води от девиза „Живей себе си“, вдъхновявайки много хора да открият и да последват собственото си предназначение. От години работи и в полето на пренаталното възпитание и подготовка на жената за раждането и осъзнатото майчинство. Професионален път: Завършва магистърска степен по българска филология и психология, както и двегодишен курс за йога инструктори към НСА. Има допълнителни сертификати по хипнотерапия, Soul Detective work, завършила е двегодишен курс по метода на семейните констелации, като непрестанно обогатява своята опитност и професионално развитие на семинари и обучения, както в страната, така и в чужбина. Основател и управител на студио за себеразвитие Янтра, съвместяващо духовните учения с практическата проява и с грижа и насоченост към нуждите на бременните майки в очакване на Новия Живот, който идва.

 

Лекцията ѝ за пренатално възпитание можете да гледате тук:

 

 

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори