Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-04-11 13:49:41 +0300 Най-известната кукла в света вече има 7 цвята на кожата. Пълна промяна за Барби!

Пълна промяна за Барби!

Пълна промяна за Барби! 470 900
Най-известната кукла в света вече има 7 цвята на кожата.

Пълна промяна за най-известната кукла в света!

По случай 57-ия рожден ден на Барби, калифорнийският й производител "Мател" пуска на пазара варианти на закръглена, слаба и дребна кукла, предаде "Ройтерс".
 



Пълничката Барби има по-голям бюст, бедра и коремче. Тя се появи на корицата на новия брой на списание "Тайм" с въпроса "Вече може ли да спрем да обсъждаме тялото ми?"

Това е най-голямата трансформация на играчката, която от години е на прицел, че насажда у малките момиченца нереалистични представи за женската фигура. Популярната кукла вече ще има вариации и със 7 различни вида тен на кожата, 22 различни цвята на очите и 24 нови прически. Досегашната руса Барби с манекенски пропорции също остава в продажба.

"Вълнуваме се, че буквално променяме лицето на марката", коментира вицепрезидентът на компанията Евелин Мазоко. "Новата линия кукли отразява по-добре света, който момичетата виждат - разнообразието от фигури, цвят на кожата и стил помага на всяко дете да избере играчката, която рипознава. Вярваме, че имаме отговорност пред децата и родителите им да показваме по-разнообразни представи за красота."

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори