Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-08-15 07:50:49 +0300 Краката на бебетата са изключително чувствителни и изискват специални грижи, ако искаме да са здрави и да се развиват добре. Първите обувки на бебето

Първите обувки на бебето

Първите обувки на бебето 470 900
Краката на бебетата са изключително чувствителни и изискват специални грижи, ако искаме да са здрави и да се развиват добре.

Ранната грижа предотвратява проблеми, които могат да се появяват в по-късна възраст.

Бебетата нямат нужда от обувки, ако все още не са се научили да ходят. Ако обуете бебето с твърде стегнати обувки, рискувате да навредите на растежа и развитието на ходилата. Единствената причина да сложите обувки на крачетата на бебето, преди да е проходило, е ако излизате навън през зимата и искате да ги предпазите от студа или просто като ефектно допълнение към дрешките.

След като бебето проходи, е време за първия му чифт обувки, който ще използва по предназначение. Изберете стабилни обувки, които обаче позволяват свободно движение на крака и имат подметка, подходяща за ходене. Тъй като бебето ви няма да е много стабилно при първите си крачки, е важно също така подметката да предпазва от подхлъзване.

Преди да направите покупката, сложете обувките на бебешките крачета и се уверете, че пасват добре и не са твърде стегнати. Най-подходящи за избор на обувки са следобедът и ранната вечер, когато краката на бебето може да са леко подути. Ако изберете и купите чифт рано сутринта например, той може да не удобен за бебето през вечерните часове.

Източник: wikihow.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори