Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-07-26 12:13:37 +0300 Бременността и сватбата – две от най-важните и запомнящи се събития в живота на всяка жена. Сватба по време на бременността

Сватба по време на бременността

Сватба по време на бременността 470 900
Бременността и сватбата – две от най-важните и запомнящи се събития в живота на всяка жена. А какво се случва, когато ги съберем на едно място?

Организацията със сигурност става по-сложна, но в никакъв случай не невъзможна.

Следвайте тези съвети и планирайте внимателно!

1.   Кога? Най-подходящ е вторият триместър, когато гаденето би трябвало вече да е напълно изчезнало или поне да е достатъчно слабо, за да не ви попречи да се насладите на празничната трапеза. Освен това в този период на бременността все още не сте наддали много килограми.

2.   Когато избирате рокля, предупредете консултанта в магазина, че сте бременна и обсъдете заедно в кой месец от бременността е сватбата и кой е най-подходящият модел. Не се стряскайте от големия номер на роклята, който ще ви предложат – булчинските модели по принцип са по-големи от нормалните дрехи. Обърнете внимание и на материята – изберете нещо леко и ефирно, което няма да ви накара да се потите и да се чувствате замаяни и ще ви позволява безпроблемни чести посещения до тоалетната. Колкото до обувките – ако не можете да се откажете от високите токове, носете ги, но за кратко, а след това ги заменете с удобни обувки с равни подметки. Движете се бавно и внимателно.

3.   Пропуснете наздравиците с алкохол, но не забравяйте винаги да държите пълна чаша с вода на една ръка разстояние. Хранете се, колкото и заети да сте да приемате поздравления от гостите. Взимайте си достатъчно почивки между танците.


Източник: whattoexpect.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори