Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-11-02 14:13:43 +0200 Кейли Карлинг е една наистина заета майка. Тя и съпругът й са осиновили не едно, а цели четири деца.  "Сдобихме се с 4 деца за 24 часа"

"Сдобихме се с 4 деца за 24 часа"

"Сдобихме се с 4 деца за 24 часа" 470 900
Кейли Карлинг е една наистина заета майка. Тя и съпругът й са осиновили не едно, а цели четири деца. 

И всичко това се е случило за едно денонощие!

"Опитвахме се да заченем в продължение на няколко години, но без успех. Със съпруга ми решихме да си дадем почивка от непрестанните опити и да се фокусираме върху възможностите за осиновяване. Метчая да осиновя дете още от тийнейджърските ми години", разказва Кейли.

Двойката минава през ада на едно провалено осиновяване през юни миналата година. "Майката се отказа точно преди раждането и реши, че няма да ни даде бебето, след като месеци наред получаваше от нас финансова и емоционална подкрепа. Беше смазващ момент за нас", спомня си Кейли.

Само два месеца по-късно животът се усмихва на семейството. Те се срещат със сестричките Хевън (сега на 2 години) и Инди (сега на 14 месеца), малко след като биологичната им майка влиза в затвора. В рамките на същия ден с тях се свързва и жена, бременна с близнаци, която е избрала именно тях за родители на неродените й дечица.

"Борихме се толкова много за това семейство!", признава Кейли. "Понякога е трудно - все пак в момента разчитаме само на доходите на съпруга ми, но сърцата ни са пълни, а молитвите ни - чути", казва щастливата майка.


Източник: parents.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори