Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-06-08 13:29:40 +0300 Кои са плодовете и зеленчуците, които са най-полезни за майката и бебето? Соковете, подходящи за бременността

Соковете, подходящи за бременността

Соковете, подходящи за бременността 470 900
Кои са плодовете и зеленчуците, които са най-полезни за майката и бебето?

Когато се опитваме да си набавим всички необходими ценни хранителни вещества и внимаваме с всяко хранене по време на бременността, неминуемо стигаме до момента, в който се чувстваме отегчени от ограничените възможности пред нас и започваме да се храним без желание или да прибягваме до не особено здравословни алтернативи.

Вижте кои са най-добрите плодови и зеленчукови сокове за бременността. С тях винаги ще имате свежест, вкус и разнообразие и ще сте спокойни, че до бебето ви достигат само полезни съставки!

 - Портокаловият сок е вкусен и полезен и освен това може да действа като естествена защита срещу настинка и грип. Той ще повиши и нивата на занижения по време на бременността имунитет.

 - Сокът от моркови е чудесен начин да се погрижите за зрението на бебето си, докато още е в утробата. Освен това ще ви помогне да изчистите черния дроб и цялото тяло от токсините. Витамините А и Е, които съдържа, ще поддържат кожата ви здрава и блестяща.

 - Ябълковият сок ще поддържа теглото си под контрол както по време, така и след бременността. Освен това ще помогне на мозъчното развитие на нероденото ви бебе. Този плодов сок е изключително богат източник на желязо, което ще ви помогне да избегнете неприятни състояния като анемия.

 - Кокосовата вода е може би най-добрата напитка, базирана на плод, която можете да пиете по време на бременността. Тя ще ви пази от обезводняване и ще ви даде естествена енергия, която да ви помага при умората.


Източник: momjunction.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори