Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-03-01 10:32:34 +0200 10 талантливи деца от семейства с ниски доходи ще се обучават безплатно. Стипендия за дигитално изкуство

Стипендия за дигитално изкуство

Стипендия за дигитално изкуство 470 900
10 талантливи деца от семейства с ниски доходи ще се обучават безплатно.

Ако детето ви обожава да рисува, но на вас все не ви достигат средства, за да развивате таланта  му, тази възможност е за вас.

Стипендиантската програмаTechARTnology ще даде възможност на десет хлапета от 7 до 12 години да напреднат в света на дигиталното рисуване, анимацията и програмирането, напълно безплатно. Курсът ще продължи 4 месеца и започва на 16 март, а срокът за кандидатстване е 8 март. С всички изисквания за кандидатстване можете да се запознаете тук

"Целта на курса е да развие у тях на първо място креативността и пространственото мислене, както и да им даде знания и умения, които ще са им изключително полезни и базисни за последващо развитие в определена област. Курсът ги подготвя за съвременни професии като: Графичен дизайн, Илюстрация и анимация, Индустриален дизайн, Интериорен дизайн, Ландшафт архитектура, Текстилен дизайн и др.

По време на обучението си децата ще навлязат в дълбочина във всяка тема на курса и ще преминат през всички етапи за цялостно изграждане и представяне на проектите си – от идеята до реализацията. Ще се научат и да презентират идеите и произведенията си, да разказват за процеса на тяхното развитие и преобразуване до техния краен вариант. Ще обогатят културата си в областта на изобразителното изкуство и дизайна, ще развият логическото си мислене и способността да търсят, синтезират и анализират информация, свързана със зададените им проекти", обясняват организаторите от TechARTnology​.

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори