Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-06-21 12:09:03 +0300 Никненето на първите млечни зъбки е труден период за родителите и най-вече – за бебето. Облекчаване на болката при никненето на първите зъби

Облекчаване на болката при никненето на първите зъби

Облекчаване на болката при никненето на първите зъби 470 900
Никненето на първите млечни зъбки е труден период за родителите и най-вече – за бебето.

Тези натурални лекове ще облекчат симптомите, включващи обилно лигавене, зачервени и чувствителни венци, неутешим плач, спад в апетита, търкане на бузките или ушите, обриви в областта на устата и врата.

  1. Дъвченето на четка за зъби спомага за доброто орално здраве на бебето, като го кара да свикне с нея. Едновременно с това, косъмчетата масажират венците и облекчават неприятните симптоми.
     
  2. Пръстите на мама и тате са винаги добре дошли! Използвайте показалеца и не забравяйте да сте много внимателни с движенията.
     
  3. Топлата вода ще помогне на бебето да се успокои и ще го разсее от непрекъснатия дискомфорт.
     
  4. Използвайте различни билкови и растителни есенции според нуждите. Есенцията от лавандула действа успокояващо при стрес. Карамфилът действа благоприятно на венците и помага за облекчаване на болката.
     
  5. Направете вкусен и облекчаващ болката бебешки сладолед! Смесете плодове по ваш избор с мляко и оризова зърнена закуска, блендирайте всички съставки и изстудете. Давайте на бебето малки дози с лъжичка.



Източник: powellsowls.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори