Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2018-07-31 14:16:47 +0300 Обикновено младите родители не могат и да си представят да посетят киното в компанията на бебетата или малките си деца, нали? С деца и бебета на кино - в Дома на киното!

С деца и бебета на кино - в Дома на киното!

С деца и бебета на кино - в Дома на киното! 470 900
Обикновено младите родители не могат и да си представят да посетят киното в компанията на бебетата или малките си деца, нали?

Именно за да зарадва тази аудитория, Домът на киното стартира поредица от прожекци за родители с малки деца и бебета. Така младите родители, ще могат да гледат актуални заглавия от киноафиша без да се притесняват, че трябва да търсят кой да гледа бебето или да се изнизват от салона веднага щом малкото съкровище се разсърди.  

За улеснение на родителите уредниците ще помагат за качването на количките до фоайето на киносалона, а по време на прожекцията звукът ще бъде намален и светлината приглушена за повече бебешки комфорт. 

А на първият етаж майки и татковци могат да се запознаят с други майки и татковци в уютния Cush.BAR. С показване на билета от прожекцията се ползва и 10% отстъпка в бара!

Родителските и бебешки прожекции са в сряда по обед. Програмата започва на 01.08.2018 с филма "Лудетини:

ПРОГРАМА за 1.08.2018, 14.30 часа
ЛУДЕТИНИ

Беатрис е жена, на която някой трудно може да затвори устата. Тя е богата, знатна дама, която вярва, че поддържа интимни отношения със световните лидери. Даниела пък е татуиран интроверт, крехка млада жена, която живее заключена в личната си мистерия. И двете са пациентки на модерната психиатрична клиника Вила Бионди.

Новият филм на Паоло Вирдзи разказва историята на едно непредвидимо приятелство между две жени. Те бягат от психиатрията, за да потърсят любов и щастие в света на нормалните хора.

Режисьор - Паоло Вирдзи
Сценарий - Паоло Вирдзи, Франческа Арчибуги
Оператор - Владан Радович
Музика - Карло Вирдзи
В ролите - Валерия Бруни Тедески, Микаела Рамацоти, Валентина Карнелути, Серджо Албели, Томазо Рано, Боб Месини, Ана Галиена, Мариза Борини, Марко Месери, Бобо Рондели
Продуцент - Марко Беларди
Продукция - Lotus Productions, Manny Films

 

Източник: https://www.facebook.com/events/1853957734913582/

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори