Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2022-03-07 15:24:47 +0200 Запознайте се с приключенията на Миш и Маш и разберете защо най-лошите неща в живота също са безплатни! С кои детски издания ще ни зарадват ИК „Хермес“ през март

С кои детски издания ще ни зарадват ИК „Хермес“ през март

С кои детски издания ще ни зарадват ИК „Хермес“ през март 470 900
Запознайте се с приключенията на Миш и Маш и разберете защо най-лошите неща в живота също са безплатни!

Новите приключения на пакостливите мишоци Миш и Маш

Мило дете, сигурно си спомняш историята на двата мишока Миш и Маш и вълшебната думичка, която може да ги изгони отвсякъде! Да, знам, много деца се зарадваха, когато разбраха, че вече няма смисъл да се страхуват от мишки.

Спомняш си сигурно, че Миш и Маш хукнаха да бягат колкото сили имат. А къде отидоха? Е, за това разказва тази книжка продължение, написана от Анита Тарасевич и илюстрирана отново от художничката Надежда Кацарова.

Ще научиш, че някъде наблизо има едно съвсем необикновено мазе! Ще научиш и за един чуден град на име Мишкоград и дали ще се намери в него място за още два мишока... Питаш за кои мишоци?! За Миш и Маш, разбира се!

 

За автора на книгата

Анита Тарасевич е родена в град Пловдив. Автор е на стихосбирката „Паметта на всяка капка“, детската книга „Джуджето Джу и други тайни“.

През 2012 година излиза дебютната й книга с разкази – „Невинни момичета“, а през 2013 година – сборникът с разкази „Любовни заклинания“. През 2019 година със знака на ИК „Хермес“ излиза детската книга „Миш и Маш“.

 

 

Най-новата книга от бестселъровата серия

„Скъпо тъпо дневниче“

 

За книгата

Време е за лятна ваканция, а това значи край на уроците, домашните и скуката. Леля Каръл и чичо Дан планират пътуване до най-готиния увеселителен парк и канят Джейми, Изабела и Анджелин с тях. Но понеже чичо Дан е заместник-директор, тоест хитроумно същество по рождение, има уловка: децата сами трябваше да си платят входа. Нуждаят се от по сто долара на човек и разполагат само с три седмици да ги съберат.

Джейми и Изабела имат революционни идеи за печелене на пари, включващи щанд за лимонада, гледане на деца и разхождане на кучета. Всички те се провалят с гръм и трясък и момичетата са на ръба на отчаянието. Казват, че най-хубавите неща в живота са безплатни, но дали същото не важи и за най-лошите? Но точно когато са загубили надежда, момичетата откриват неочакван съюзник…

 

За автора

Джим Бентън не е ученик в основно училище, но това не означава, че не познава живота в него.

Той е автор и илюстратор на книги за малки деца, големи деца и възрастни, които се държат като малки деца. Джим Бентън е създател на детска телевизионна поредица, модна линия и бестселъровата серия „Скъпо тъпо дневниче“.

Живее в Мичиган с невероятната си съпруга и прекрасните им деца. Нямат куче и със сигурност нямат отмъстителен бийгъл.

Джейми Кели дори и не предполага, че Джим Бентън (или който и да е изобщо, включително и ти) чете нейния дневник. Така че, моля те, в никакъв случай не й казвай...

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори