Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2020-02-27 09:54:40 +0200 Има преживявания, в които личната болка се превръща в мисия, мъката и изплаканите сълзи се превръщат в двигател на значими каузи. Фондация "Нашите недоносени деца"

Фондация "Нашите недоносени деца"

Фондация "Нашите недоносени деца" 470 900
Има преживявания, в които личната болка се превръща в мисия, мъката и изплаканите сълзи се превръщат в двигател на значими каузи.


А преждевременното раждане, се оказва именно такова преживяване. Фондация "Нашите недоносени деца" стана реалност, защото личната болка обединява три силни жени - Нина Николова, Надя Дренска и Вили Бакалова, в общата идея да помагат на други родители като тях и най-вече на техните бебета. За повечето хора гледката на недоносено бебе е плашеща и дори ужасяваща - за тях обаче това са най-красивите, нежни и мънички човешки същества, за които си струва да се борят, защото и те самите са невероятно борбени. Фондация "Нашите недоносени деца" е първата неправителствена организация, създадена в подкрепа на българските недоносени деца и техните семейства.

 

Мисията на фондация "Нашите недоносени деца" е да подкрепя недоносените бебета и техните семейства.
Нейната цел е - по-малко преждевременни раждания и повече оцелели и здрави недоносени бебета, заедно с по-спокойни и информирани родители. 

 

Повече за Фондация "Нашите недоносени деца" ще намерите на официалния им сайт: https://www.premature-bg.com/

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори