Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2020-02-27 10:26:13 +0200 Фондация „За Нашите Деца” предоставя професионални социални услуги за най- уязвимите деца в ранна възраст чрез насърчаване на постоянните, сигурни и развиващи семейни отношения. Фондация „За Нашите Деца”

Фондация „За Нашите Деца”

Фондация „За Нашите Деца” 470 900
Фондация „За Нашите Деца” предоставя професионални социални услуги за най- уязвимите деца в ранна възраст чрез насърчаване на постоянните, сигурни и развиващи семейни отношения.

Фондация „За Нашите Деца“ е българска неправителствена организация, която от 1992 година подкрепя уязвимите български деца и техните семейства. „За Нашите Деца“ е наследник на британските правозащитни организации „Европейски детски тръст“, „Християнски детски фонд“ и „ВсякоДете“. С международния опит и качествената експертиза, за първи път организацията прилага на национално ниво подкрепата за родители с цел предотвратяването на изоставянето на деца, приемната грижа и създава първите общински екипи от социални работници в закрилата на детето. Вече 27 години фондация „За Нашите Деца“ е еталон за качествена социална работа, която се интегрира качествено в държавната политика за закрила на децата.

 

Ранна детска интервенция

Фондация „За Нашите Деца“ подкрепя деца от 0 до 3 г. – родени недоносени, с увреждания или в риск да развият увреждане, забавяне или отклонения в развитието да пораснат продуктивни и независими.

 

Предотвратяване изоставянето на бебета и малки деца

Чрез превенцията на изоставянето се намаляват публичните разходи за издръжка на деца в социални институции и се гарантира най-добрият интерес на детето – да расте в родното си семейство.

 

Повече за Фондация „За Нашите Деца“ ще намерите на официалния им сайт: https://www.detebg.org/

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори