Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2015-12-02 14:29:34 +0200 28-годишна калифорнийка пусна видео, с което се опитва да промени възгледите на останалите майки. Хип-хоп танци в седмия месец

Хип-хоп танци в седмия месец

Хип-хоп танци в седмия месец 470 900
28-годишна калифорнийка пусна видео, с което се опитва да промени възгледите на останалите майки.
Калифорнийката Кристина Литъл се превърна в истинска интернет сензация, след като поведе хип-хоп хореография… в седмия месец на бременността си.

28-годишната Кристина, която е сватбен фотограф и инструктор по танци, помолила свой приятел да заснеме нея и учениците й по време на тренировката им. След това публикувала клипа в профила си във Фейсбук, за да го покаже на приятелите и близките си. От тогава видеото на танцуващата в напреднала бременност жена е гледано над 6 милиона пъти в социалните мрежи. Няколко души са писали на Кристина с въпроса дали не се притеснява, че с активните движения от видеото може да нарани бебето си.

„Въпреки че негативните отзиви бяха само няколко, се подразних заради стигмата, че бременните не бива да са физически активни“, споделя Литъл пред People и добавя: „Много хора смятат, че трябва да водим максимално заседнал начин на живот, но истината е, че когато градиш нечий човешки живот, ти си в пъти по-силен, отколкото някога си вярвал. Това е третата ми бременност. Знам с какво може и с какво не може да се справи тялото ми”.

„Ако лекарят не е предупредил изрично, че се касае за „рискова“ бременност, наистина няма обективна причина да не можем да излизаме навън и да се наслаждаваме на любимите си занимания. Няма как да нараниш бебето си, докато се отдадеш на няколко минути активни танци“, споделя Кристина.

Тя е омъжена от 8 години за заместник-кмета на Напа Вали, Калифорния, Джордан Литъл и казва, че е танцувала и по време на предишните си две бременности с Лайла, която сега е на 5, и Линли – на 3.

„Сега ще си имаме момче и то вероятно ще се появи на бял свят с добри танцувални умения, точно както сестрите си“, шегува се Кристина. Тя не крие, че обожава да танцува с дъщерите си.

Жената танцува от 5-годишна възраст. Работи като инструктор в местната гимназия от 11 години, но никога досега не се е сблъсквала с подобна слава. „Вчера пазарувах в магазина, когато до мен се приближи човек на видима възраст около 70 и ме попита: Вие не сте ли танцуващата бременна?“, спомня си Кристина през смях: „Мисля, че има и по-лоши неща, с които можеш да бъдеш известен“.

Снимка: Nick Dunne Nicholas Dunne Photography 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори