Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-08-29 16:04:44 +0300 Вижте сълзите от щастие на един млад бъдещ татко и изненадата, която той получава секунди по-рано от съпругата си. "Ще ставаш баща!"

"Ще ставаш баща!"

"Ще ставаш баща!" 470 900
Вижте сълзите от щастие на един млад бъдещ татко и изненадата, която той получава секунди по-рано от съпругата си.

Когато 24-годишната Бриан Доу разбира, че е бременна, решава да не съобщава новината веднага на съпруга си. Вместо това тя се обажда на фотографката от сватбата им Саманта Буз и урежда нова фотосесия - в парка.

На любимия си Брендън казва, че е спечелила фотосесията напълно случайно. Когато двамата пристигат на уреченото място, Саманта ги моли да застанат с гръб един към друг. Дава им по една малка дъска и тебешир за писане. Задачата е всеки от тях да напише три думи, които описват другия. 

Когато се обръщат с лице един към друг, Брендън бърза да прочете какво е написала половинката му за него. На нейната дъска пише: "Ще ставаш баща". Реакцията на бъдещия татко е безценна - той се разплаква и прегръща жена си. 

Бебето им се очаква през февруари догодина. Фотосесията им е изключително популярна и е харесана във Фейсбук над 270 хил. пъти.


Източник: boredpanda.com

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори