Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2021-11-30 17:03:56 +0200 Търсете в книжарниците или поръчайте онлайн от сайта на издателство „Колибри“. „Дневникът на една Проклетия“, том 2 – вече в книжарниците

„Дневникът на една Проклетия“, том 2 – вече в книжарниците

„Дневникът на една Проклетия“, том 2  – вече в книжарниците 470 900
Търсете в книжарниците или поръчайте онлайн от сайта на издателство „Колибри“.

През 1982 г. Виржини изпразнила котешката тоалетна във ваната, в която се къпела сестра ѝ Мари-Ан, за да ѝ отмъсти, задето накъсала на парчета цялата колода карти от любимата ѝ игра „1000 км”. Години по-късно Виржини станала писателка, а Мари-Ан илюстраторка. Двете сестри сложили точка на вечните си разправии. И обединили неизчерпаемата си „проклетоенергия“, за да разкажат за живота на едно очарователно ангелче (или дяволче?), наречено Фани.

Коледната ваканция е супер, само дето винаги съвпада със срочните оценки и раздаването на бележниците… За Фани нещата тръгват наопаки още от началото на ваканцията заради тъпите коледни подаръци: „Бях си поръчала летящ скутер. Ясно ми е, че такова животно няма, ама понеже не успях да измисля нещо по-завързано, реших поне да подсетя нашите да проявят повече инициатива и въображение".

Така започва Дневникът на една проклетия“, том 2 (превод: Румяна Маркова, 272 стр., цена: 16 лв.), събрал нова порция приключения с неочакван край. Защото Фани е завършила проклетология и знае и две, и двеста. От нея може да се очаква всичко!

 

Надникваме във втора част от дневника на любимата ни Проклетия.  

СУПЕР! Фани е поканена на купон у една приятелка и готиният Тео ще бъде там!

НЕ ТОЛКОВА СУПЕР! Трябва да вземе и сестричката си… Истинска гербова марка! Освен това бележникът ѝ (бележник на проклетия, много ясно) всеки момент ще пристигне по пощата и има реален риск да не ѝ разрешат да излезе!

ЗА ЩАСТИЕ, има кой да ѝ повдига самочувствието – любимият ѝ дядо Гошо! А и Фани е завършила проклетология и знае и две, и двеста.

Отличничка невинаги,
Проклетия завинаги!

 

Ето с какво още ще ни зарадват от ИК "Колибри"!

 

На 10 декември се впускаме в пътешествие из географията и културата на Италия, страна с хиляди чудеса… И всичко това благодарение на прекрасната книжка Да опознаем Италия. Хиляди чудеса (превод: Паулина Мичева,  224 стр., цена: 26 лв.) Корицата е дело на Алесандро Мушило.

Беше прекрасна лятна сутрин и аз, Джеронимо Стилтън, бях в самолета, готов да прекарам една спокойна почивка със семейството си. Но се оказа, че не е просто ваканция! А началото на невероятно пътешествие…

Да, защото, без да ми кажат, приятелите ми ни бяха записали за надпреварата ХИЛЯДИ ЧУДЕСА: невероятно приключение за търсене на съкровища сред красиви пейзажи, из градове и села на цяла Италия. Етап след етап, от Рим до Венеция, от Апенините до Алпите, аз и моят отбор посетихме някои от най-изумителните места в света! И ако и вие искате да се изумите от страната, в която красотата, изкуството, историята и природата са си у дома, тогава е време.

Пригответе се и тръгнете с нас... Приключението започва!

Джеронимо Стилтън - роден в Мишкозия, столицата на Мишия остров, той е редактор на „Гласът на гризачите”, най-известния вестник на Мишия остров, основан от дядо му Торкуато Унищожителя. В свободното си време Джеронимо колекционира стари корички от сирена от XVIII век, но преди всичко обича да пише изключително успешни книги: издадени на 50 езика, те са продадени в 37 милиона копия само в Италия, 170 милиона по целия свят!

 

За да откриете приключенията на Джеронимо Стилтън и неговите приятели, посетете www.geronimostilton.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори