Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-04-11 13:42:28 +0300 Съпругата на канадския премиер дава майчино мляко и на трите си деца. „Кърмя 2-годишното си дете“

„Кърмя 2-годишното си дете“

„Кърмя 2-годишното си дете“ 470 900
Съпругата на канадския премиер дава майчино мляко и на трите си деца.

Като съпруга на министър-председателя на Канада Джъстин Трюдо, Софи Грегоар-Трюдо има неограничени възможности да пътува из целия свят и да бъде част от различни бляскави събития. Тя обаче е категорична, че в момента семейството е основният й приоритет.

„Почти цялото си време отделям за възпитанието на трите ни деца“, признава тя пред телевизионната водеща Кейти Курик. Грегоар-Трюдо коментира и статия, в която се споменава, че кърми 2-годишния си син:

„Смятам, че това е въпрос на избор. Кърмя и трите си деца. Давам им и адаптирано мляко. Всяка майка е свободна сама да реши и не бих съдила никого“.

Грегоар-Трюдо добавя, че се опитва винаги да е информирана за женското здраве и именно четенето на медицински проучвания й е помогнало при избора:

„Има научни доказателства за това, че качествата на кърмата са изумителни. Така че ако имам възможност да храня детето си, дори да е на 2, няма да го лиша от това, от което има нужда“.


Източник: huffingtonpost.com
Снимки: ctvnews.ca/globalnews.ca

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори