Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-04-27 10:40:26 +0300 22-годишната родилка объркала контракциите с болезнена менструация. „Разбрах, че съм бременна, когато родих!“

„Разбрах, че съм бременна, когато родих!“

„Разбрах, че съм бременна, когато родих!“ 470 900
22-годишната родилка объркала контракциите с болезнена менструация.

Докато избира най-подходящия костюм за първия си работен ден като маркетинг директор, 22-годишната Клара Долън дори не подозира, че само след осем часа й предстои да роди бебе.

Младата жена дори не подозира, че е бременна – няма почти никакво коремче, сутрешно гадене или болки в гърба. Няма редовен цикъл, но го отдава на дългогодишната употреба на противозачатъчни медикаменти. Има силни болки в корема рано сутринта, малко преди да излезе за работа, и си мисли, че може би се дължи на болезнена менструация. Въпреки това отива в офиса, твърдо решена да направи добро първо впечатление на новите си колеги.

Към средата на работния ден вече не издържа на болките и си тръгва. Когато стига до дома си обаче, разбира, че сутринта е забравила ключовете за входната врата на масата в кухнята.

„Бях отчаяна. Не можех да вляза. Бях готова да изкъртя вратата“, спомня с Клара. Обажда се на ключар, но той й казва, че ще успее да дойде едва след 2 часа. Започва да се разхожда из сградата, нагоре и надолу по стълбите, защото установява, че така болките са по-поносими. Когато най-накрая успява да влезе у дома, се обажда на майка си, за да й каже как се чувства, облича пижамата си, но не успява да легне – болките са непоносими и не може да стои спокойно на едно място.

„Следващия час и половина прекарах в разходки между спалнята и банята. Чувствах се комфортно единствено седнала на тоалетната чиния. Болките станаха толкова силни, че си казах: „Не ме интересува, ще крещя“. Тогава чух да се звъни на вратата. Някак си успях да стигна до нея и видях, че имам силно кървене. Съседът ме попита дали да извика линейка. Тогава почувствах, че трябва да напъвам. Това е моментът, в който се показа главичката. Съседът ми стоеше вцепенен в коридора, а аз крещях: „Бебе! Боже господи, това е бебе!“

След минути Клара вече държи дъщеричката си на ръце.

„Инстинктивно грабнах една кърпа и я завих с нея. Не можех да повярвам, че държа бебе. Бях в тотален шок“, казва тя.

Линейката пристига и отвежда жената и бебето в болница, където установяват, че и двете са в отлично здраве.


Източник: dailymail.co.uk

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори