Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2018-01-24 16:44:36 +0200 „Моят дом е моята крепост“, гласи древната сентенция. 10 съвета, които ще променят живота ти напълно и ще направят дома ти много по-чист и подреден

10 съвета, които ще променят живота ти напълно и ще направят дома ти много по-чист и подреден

10 съвета, които ще променят живота ти напълно и ще направят дома ти много по-чист и подреден 470 900
„Моят дом е моята крепост“, гласи древната сентенция.

Ако домът ти е в пълна неразбория, това се отразява на теб и настроението ти, и на усещането ти като жена.

Затова се впусни в предпролетно почистване . Подготвили сме ти 10 убийствени съвета, които ще превърнат дома ти в мечта или ще те накарат да искаш да избягаш в пустинята. Ти решаваш!

  1. Раздели всичко в къщи на 3 отделни купа: неща за хвърляне, неща за запазване и неща за даряване. След това занеси трите купа на някоя полянка и ги запали!
  2. Вместо да наемеш компания за почистващи услуги, наеми някой, който да те обере.
  3. Изнеси се посред нощ като вземеш със себе си само бутилка уиски и децата. Започни нова страница от живота си в нов град.
  4. Изхвърли от живота си всичко, което не ти носи радост. Това включва тийнейджърите, съпруга ти и безформените панталони с ципове.
  5. Натрупай всичките си земни притежания в една лодка и им устрой викингско погребение като запалиш лодката и я пуснеш да отплава.
  6. Спри да чистиш. Остави положението да стане толкова зле, че накрая съпругът ти да се види принуден да те запише в някое от онези риалити шоута, където идват да почистят дома ти професионално. Облегни се на дивана и се наслаждавай на парите.
  7. Бъркотията не е проблем. Проблемът е, че я забелязваш. Премахни зрението си по оперативен път и си реши проблема.
  8. Ако такава интервенция ти изглежда нелепа, има и по-лесен начин. Просто се напий дотолкова, колкото да ти се размаже зрението. Повтаряй при необходимост.
  9. Нали знаеш как полетя къщата от онази детска анимация „В небето“? Е, 1000 балона пълни с хелий определено си излиза скъпичко, но е по-реалистично отколкото да подредиш всички разхвърляни играчки в детската стая.
  10. Спри да чистиш. Отказът ти от домакинските задължения е твоят феминистки протест. Ако домашните се размрънкат за купчината непрани дрехи, разхвърляното Лего и неизмитите чинии, им обясни с поучителен тон, че това е твоята арт инсталация. Ако се размрънкат, просто тропни с крак и се развикай, че не разбират страстта ти към живота.

 

След като спря да се превиваш от смях и успя да си поемеш дъх, влез във Facebook страницата ни и сподели твоите трикове за почистване, забавление и...ъмм, избягване на задълженията!

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори