Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2018-01-24 15:42:46 +0200 Действителността, в която са те отглеждали родителите ти, със сигурно е много по-различна от условията, в които ти самата отглеждаш и възпитаваш своите деца днес. 15 неща, които майка ти е правила някога, но на теб ще ти изправят косите!

15 неща, които майка ти е правила някога, но на теб ще ти изправят косите!

15 неща, които майка ти е правила някога, но на теб ще ти изправят косите! 470 900
Действителността, в която са те отглеждали родителите ти, със сигурно е много по-различна от условията, в които ти самата отглеждаш и възпитаваш своите деца днес.

Събрахме списък от 15 неща, които майка ти някога със сигурност е правила, но на теб по всяка вероятност никога няма да ти хрумнат. Гарантираме, че ще се разпознаеш в поне 5 от тях! :)

 1. Оставяла те е да се возиш без колан на предната седалка на колата. (Все още си жива, нали?)
 2. Приглаждала е силно стегнатата ти на опашка коса с наплюнчен пръст, за да не стърчат кичури. (А днес ти сигурно имаш специален спрей за разплитане и приглаждане на непослушните детски коси.)
 3. Давала ти е да пиеш газирани напитки всеки ден. (Ама ти все още ли го правиш?)
 4. Изпращала те е до магазина за хляб. Съвсем сама. Без мобилен телефон!
 5. Оставяла те е да ходиш пеша на гости на приятелката си. На 20 минути от вкъщи. Отново сама!
 6. Запознавала се е с гаджетата ти, когато са идвали да те взимат от вкъщи. (Днес ще имаш късмет, ако видиш детето си тагнато на снимка във Facebook с някого, с когото подозираш, че излиза)
 7. Пращала те е до съседката от втория етаж, за да вземеш чаша захар назаем. (Ти по-скоро ще изтичаш до денонощния магазин, вместо да си причиниш това.)
 8. Излизала е да си поговори на сладка раздумка със съседките. (Освен дежурното „Здравейте“ към съседите в отсрещния апартамент, чиито имена знаеш от табелката на пощенската кутия, всъщност познаваш ли някого от кооперацията?)
 9. Не се е притеснявала да правиш първите си опити за прохождане около стъклената маса и острите ръбове на скрина. (Ако споменеш за това на приятелките си, със сигурност ще изслушаш едночасова лекция как трябва да обезопасиш целия си дом, още на втория ден след като разбереш че си бременна!)
 10. Не е изпадала в паника, когато не вдигнеш домашния телефон след третото позвъняване. (А ти изпадаш в паника, ако не я виждаш онлайн за повече от 2 часа.)
 11. Ходила е на басейн и море без да използва слънцезащитен крем.
 12. Оставяла те е на съседите да те наглеждат за известно време. (Може би е време да се запознаеш със своите ;) )
 13. Оставяла те е да почакаш в колата, докато отскочи до магазина съвсем набързо. (Да, днес е незаконно.)
 14. Позволявала ти е да караш колело без каска. (Страшничко, особено ако се сравнява със съвременния трафик.)
 15. Купувала ти е дъвки-цигари. (И не, не е промотирала тютюнопушенето, а е искала да задоволи желанието ти да се чувстваш като възрастен.)

Ти какво ще добавиш към списъка?

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори