Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2019-02-12 11:00:59 +0200 Ако очакваш дете или вече си родител, ела на 23 февруари за да се вдъхновиш и да научиш най-важните неща за родителството от най-добрите специалисти от цялата страна. Петото издание на „Академия за родители“ предстои!

Петото издание на „Академия за родители“ предстои!

Петото издание на „Академия за родители“ предстои! 470 900
Ако очакваш дете или вече си родител, ела на 23 февруари за да се вдъхновиш и да научиш най-важните неща за родителството от най-добрите специалисти от цялата страна.

Форум „Академия за родители“ тази година е на 4 нива, в 3 зали за лекции, 3 зали за практика и демонстрации, и 50+ партньорски организации, които ще те консултират на място.

 

 

Тази година в интересните лекции, безплатните консултации и практически работилници, ще дадем отговори на най-смислените въпроси, които си задаваме до седмата година.

 

В зона бременност и здраве, ще си говорим за всичко свързано с хранене и грижа за себе си през деветте месеца, за етапите на раждането и подготовката за него, първите седмици с бебето, хранителти алергии и атопичен дерматит, безопасен детски сън и следродилната депресия.

 

В трите зали за практики и демонстрации, през целия ден ще можеш да пробваш изпитани тактики и пози за кърмене, бебеносене, къпане и повиване, йога и пози при раждане, както и да тренираш първа помощ при задавяне и рани.

 

В зали образование и възпитание ще засегнем темите за независимостта, адаптацията на детето на ново място, как да изберем градина или училище, как да научим децата да избират здравосолвни храни, конфликтите баба, дядо – родители, проблеми на речта, възпитание на отговорнст у децата и още много.

В кътовете за консултации за настоящи и бъдещи родители, ще можеш да попиташ и да получиш съвет и информация за всичко, свързано с грижата за детската кожа, да разбереш повече за стволовите клетки и регенеративната медицина, да зададеш всеки въпрос за раждането директно на опитни акушерки, да получиш съвет за планиране на семейните финанси.

Психолози и терапевти са на разположение за семейни консултации и съвети за това как новите родители да преодолеят чувството за самота и изолираност, ще може да се консултираш относно развитието на детето, общуването, интернет, както и да получиш съвет за пренаталната стимулация и развитието на речта при децата.

Ако твоето семейство все още не е посещавало „Музейко“, сега е чудесна възможност – достъпът до детския научен център е безплатен за регистрирани гости на форума. Не пропускай да отделиш време за семейно изследване на Дървото на Музейко.

 

Предварителна регистрация за сутрешния или следобедния блок е задължителна на www.parentacademy.bg

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори