Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-10-04 11:54:38 +0300 Сигурни сте, че прикривате признаците на началната бременност перфектно? Помислете пак! 4 души, които знаят, че си бременна, преди да си им казала

4 души, които знаят, че си бременна, преди да си им казала

4 души, които знаят, че си бременна, преди да си им казала 470 900
Сигурни сте, че прикривате признаците на началната бременност перфектно? Помислете пак!

Без значение колко усърдно се опитвате да прикриете началната си бременност, за да изчакате още малко, преди да съобщите добрата новина на всички, помнте, че винаги има няколко души, които ще разберат тайната ви, въпреки че сте убедени, че не сте издали абсолютно нищо!

1. Таткото. Ако сте от жените, които предпочитат да не бързат да зарадват бъдещия татко, преди да са посетили лекаря си, имайте предвид, че въпреки това партньорът ви може да забележи някои промени. Гърдите ви се уголемяват, либидото се повишава, хормоните на бременността започват да бушуват... 

2. Колегите. Възможно е сутрешното гадене през първия триместър да забави обичайното ви темпо. Ако започнете да закъснявате редовно при положение, че по принцип сте точни сутрин, да посещавате все по-често тоалетната, да променяте хранителните си навици, както и да изглеждате по-уморени от обичайното, това вероятно ще направи впечатление на близкото ви обкръжение в офиса.

3. Най-добрата приятелка. В случай, че доскоро не сте пропускали да се забавлявате с танци и късни среднощни разговори, гарнирани с обилно количество от любимите ви алкохолни напитки, няма начин сега приятелките ви да не отчетат факта, че сте загърбили всичките си лоши навици.

4. Всяка една майка около вас ще чува нейните собствени оправдания в началото на нейната отминала бременност всеки път, когато казвате: "Просто съм настинала" или "Ужасно съм уморена. Ще си остана у дома". 


Източник: parents.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори