Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-10-10 16:37:35 +0300 Най-важното условие, за да може една майка да бъде спокойна, търпелива и уверена, е да успява да отделя малко време за себе си. 4 съвета за спокойни майки

4 съвета за спокойни майки

4 съвета за спокойни майки 470 900
Най-важното условие, за да може една майка да бъде спокойна, търпелива и уверена, е да успява да отделя малко време за себе си.

Трудната част е намирането на това време. Ето няколко неща, които можем да правим, за да избягаме за мъничко от реалността и да се свържем със самите себе си.

1. Йога и медитация. Това е нещо, което всеки човек вижда по различен начин. Някои хора имат нужда от пълна тишина и смяна на обстановката, за да могат да релаксират и да усетят и успокоят вътрешния си ритъм, докато други могат да го направят и в домашни условия, докато бебето спи.

2. Вземете вана/дълъг душ. Изчакайте децата да заспят, вземете си чаша с вино и си подарете малко време само за вас в края на деня.

3. Правете упражнения, дори да са по-леки, като ходене на пътеката в залата или леко раздвижване в парка или у дома. Пуснете си любимата музика и веднага ще усетите разликата.

4. Четете. Една увлекателна книга може за минути да ви откъсне от всичко, което ви заобикаля. Единственият риск е, че сюжетът може толкова много да ви заинтригува, че да се лишите от съня си, а това няма да ви се отрази добре на сутринта.


Източник: huffingtonpost.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори