Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2021-04-13 10:20:25 +0300 В ерата на дигиталните мрежи, където всякаква информация е достъпна по всяко време стига да имаш интернет връзка, все повече родители търсят жадно повече опит от първа ръка. 5 майки в Instagram, които трябва да последвате още днес

5 майки в Instagram, които трябва да последвате още днес

5 майки в Instagram, които трябва да последвате още днес 470 900
В ерата на дигиталните мрежи, където всякаква информация е достъпна по всяко време стига да имаш интернет връзка, все повече родители търсят жадно повече опит от първа ръка.

Дали става въпрос за захранване, възпитание, техники за приучаване към гърнето или кои са най-новите детски книжки, родителите винаги търсят още едно практическо мнение от страна на вече минал през това родител. Така в социалните мрежи през последните години се оформиха множество инфлуенсъри, но се откроиха и родителите, за които споделянето в социалната мрежа не е просто бизнес – то е възможност да споделят опита си, да обменят идеи, да потърсят мнения и да създадат малки, но вдъхновени общности с други родители, отдадени на идеята да бъдат най-добрите майки и бащи за своите деца.

 

Ако все още не сте чували за тях, ние ще ви ги представим днес!

 

  1. Влади от Pauseparenting.bg

Владислава  е майка на 2 момчета и се вълнува активно от емоционалната интелигентност. Откакто е майка фокусът ѝ естествено преминава към детската емоционалност. Тя създава Pauseparenting, за да споделя полезна информация с останалите родители, да научава нови неща и да провокира дискусии за обмяна на опит.

 

  1. Миа от Consciousparenting.bg

Авторката на Consciuousparenting се подвизава онлайн под псевдонима Миа от Марс. Също майка на 2 момчета, тя живее в Германия и се интересува от осъзнатото родителство, като чете книги, посещава сбирки с психолози и търси съмишленици в това начинание.

 

  1. Пирина от EMPIRINA

Пирина Воденичарова може би няма нужда от представяне. Майка на малкия Матей и дългокосместата немска овчарка Фюри, Пирина е основателят на популярното движение #Нитоденбезкнижки. В личния си блог и в профила си в Инстаграм Пирина споделя опита и убежденията си по отношение на качествения живот, здравите взаимоотношения, обичта и вниманието, което дължим на децата си и житейските моменти, заради които си струва да спрем и да се насладим на живота.

 

  1. Мира от 1001 трика за happy родители

Мира Христова е майка на Ирина и Михаил и се вълнува от всички онези трикове, които биха ни помогнали в ежедневното родителство. Записва си всякакви хитринки, от четене на книги се прехвърля към следване на специалност детска психология и иска да сподели опита и с останалите родители, така че да бъдат щастливи майки и бащи.

 

 

  1. Хей, Даниела!

Дани Динева е виртуоз в света на сладкишите, а наскоро излезе от печат и книгата ѝ „С любов към десерта“. Освен това Дани е майка на 3 момчета и споделя не само практични съвети за детските грижи, но и разказва за трънливия си път към майчинството. Вечен оптимист, Дани е онази глътка от свежест, красота и магия, която всеки търси онлайн!

 

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори