Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2018-02-14 14:23:21 +0200 Животът ти днес е динамичен и изключително забързан, нали? С оглед на съвременното ежедневие, особено в големия град, това е напълно разбираемо. 5 неща, които всяка жена трябва да прави за своя съпруг от време на време

5 неща, които всяка жена трябва да прави за своя съпруг от време на време

5 неща, които всяка жена трябва да прави за своя съпруг от време на време 470 900
Животът ти днес е динамичен и изключително забързан, нали? С оглед на съвременното ежедневие, особено в големия град, това е напълно разбираемо.

Но къде отива цялото удоволствие от живота, когато ритъмът на деня ти ниже седмиците скучно и монотонно и нищо интересно не се случва?

Ако искаш да добавиш малко вълнения в ежедневието си, нима има по-добър начин от това да изненадаш (приятно) половинката си с някои неочаквани жестове на любов, като по този начин да събудиш страстта и топлината между двама ви!

 

Помисли за това. Ти тайно искаш изненади и любов от партньора си, нали? По същия начин съпрузите също се радват и оценяват тези малки жестове на обич и интимност. Гарантирано ще го зарадваш!

И така, какво чакаш? Предлагаме ти 5 идеи, които да внесат малко повече тръпка в любовния ти живот:

 

1. Напиши му любовна бележка

Любовните бележки са сладки, прости и супер ефективни. И те могат да предадат толкова много - от малка и директна проява на любов към нещо по-интимно, което резонира с вашите лични вкусове и закачки като двойка.

 

2. Подари му вниманието си

Тези дни сме толкова залепени за социалните мрежи, че реалните разговори са рядкост – обикновено си пращаме линкове в Messenger и Viber. Така че, когато съпругът ти разказва за деня си или се чувства развълнуван от нещо, което му е направило впечатление, отдай му цялото си внимание. Твоето време и внимание са най-ценните подаръци, които можеш да му поднесеш.

 

3. Обади му се

Ако обичайно денят ти минава от прелитане над цял куп задачи и нямаш навика да се обаждаш всеки ден на съпруга си, тогава защо да не го направиш днес? Ако смяташ или знаеш, че твърде зает, за да вдигне, тогава му остави кратко гласово съобщение, в което да му кажеш, че ти липсва и го обичаш. Да, никой вече не ползва гласовите съобщения откакто навсякъде имаме интернет достъп, така че определено е ретро-романтично, нали?

 

4. Позволи си да бъдеш палава с него

Секси бельото и жартиерите обикновено присъстват в началото на връзката, после биват изместени от комфорта и навика. Но кой мъж не би се насладил на малко флирт с любимата? Независимо дали му даваш всекидневната целувка на излизане сутрин, изпращайки го с някои примамливи намеци за незабравима вечер или го докосваш леко по време на семейна вечеря - такива жестове на любов и привързаност непременно ще накарат съпруга ти да поиска повече. И това определено е чудесен начин да разпалите отново страстта помежду си.

 

5. Ден само за Него

Никой няма да отрече факта, че със сигурност правиш много за партньора си. Но защо да не планираш ден, който да е само за него? Направи му любимата закуска, посветете времето си на занимания, които той харесва или дори го остави да се види с приятели и да си наваксат. Планирай хубава домашна вечеря и малко време за повече интимност в края на деня. Нищо няма да направи съпруга ти по-щастлив, мъжете просто обичат да разполагат със себе си. Но това също ще му припомни и колко много го обичаш.

 

Това са нашите идеи за свеж романтичен полъх в отношенията ви. Малките знаци и жестове на любов, топлина и нежност помагат на връзката ви да бъде по-силна и здрава с всеки изминал ден. Плюс това, те също така оцветяват в красиви нюанси забързания, но монотонен ритъм, в който всички изпадаме понякога.

 

А прочете ли кои са 13-те начина, с които показваме на половинката си, че го обичаме?

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори