Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2017-02-20 22:34:53 +0200 Мама е върхът! 5 неща, които готините майки правят

5 неща, които готините майки правят

5 неща, които готините майки правят 470 900
Сигурно сте чели стотици статии как да станете готина майка. Но нека помислим какво точно превръща една майка в готина?

Може ли изобщо една майка да е готина? Разбира се, че може. Ето и пет неща, които могат да помогнат мама да е готина, яка и изобщо върхът.

1. Тя е шеф не само на семейство

Готината майка е наясно, че е шеф  не само на семейството си. Тя може да управлява успешно компания и също така да помни кое е любимото плодово мляко на децата. Дори и да не работи в класически офис, ръководи свой бизнес от вкъщи. Ходи на родителски срещи облечена в секси дрехи точно като Бионсе, само че все пак не танцува като нея.

 2. Забавлява се с възрастни

Готината майка знае, че да прекарваш цялото си време с децата е изкушаваща мисъл, но и опасна. Наясно е, че за нейно добро е да не прекарва целия си живот в парка, а да намира време да се среща и с възрастни. Затова тя поддържа различни приятелства. Излиза с други майки, свободни жени, мъже и дори ако се наложи с папата!

3. В крак с технологиите

Яката майка е добра в чатене, писането във Viber, Messenger, Twitter. Тя е в крак с най-новите технологии, тъй като това й помага да разбере по-добре света, в който живеят децата й. И също така знае, че Snapchat е най-забавното нещо на света! Не знаеш как се използва? Ей сега те хванахме, лесно е. Има толкова видеа в нета, които показват как се работи с това.

4. Почти не използва аксесоари за майки

Чантата, в която готината майка държи пелените за еднократна употреба, не е като традиционните.  Разбира се, че тя си носи пелени, но също така си е взела лаптопа, смартфона и червилата. Яката майка чете фешън блогове, ходи по музеите и разбира се, че обича модата. Да бъдеш майка не значи, че си загубила вкуса и стила си, нали? Напротив, даже това ти дава още по-ясна посока, защото си наясно коя си. Готината майка може да изглежда готина в модерната си риза, дори и когато по нея има петно от бебешко пюре.

5. Намира време и за себе си

Всяка майка има своите сутрини, в които излиза от къщи и чак тогава осъзнава, че е още с пижама. Но се опитва да намери начин, за да се нагласи така, че да изглежда възможно най-добре. Времето никога не достига! Но се страхувайте да питате и искате помощ. Никой не може да се справи съвсем сам. Затова можете да помолите съпруга си, родителите, съседи или приятелки, дори да наемете детегледачка да ви гледат децата, но не се отказвайте от живота навън. Излизайте, това може само да ви помогне и подейства освежаващо.

 

Източник: Popsugar.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори