Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-07-12 12:17:43 +0300 Последният месец от бременността може да се определи като игра на търпение. 5 съвета за последния месец от бременността

5 съвета за последния месец от бременността

5 съвета за последния месец от бременността 470 900
Последният месец от бременността може да се определи като игра на търпение.

Повече от всякога мечтаем да прегърнем мъничето си! Ето няколко съвета, които да ни помогнат да сме спокойни през финалните седмици.

1.    Наслаждавайте се на съня. Дори в момента да смятате, че сънят ви е неспокоен и недостатъчен, помислете си за това, което предстои, когато бебето се роди.

2.    Почивайте си възможно най-много.

3.    Подгответе се психически за това, че планът ви за раждането може да не се осъществи на 100% и приемете, че това не е толкова страшно.

4.    Опитайте се да не се обсебвате по признаци и симптоми. Да, разбира се, че трябва да се вслушвате в тялото си и да се обаждате на лекаря си всеки път, когато не се чувствате сигурни. Но това не означава да прекарвате всяка една минута в концентрирано търсене на признак, че раждането може би започва.

5.    Намерете си занимания, които да не ви уморяват, но все пак да ви поддържат заети. Иначе рискувате времето през последните седмици да спре, а това няма да ви помогне. Почистете дома си, подгответе си храна, която да замразите, за да я използвате в първите дни и седмици след раждането, вижте се с приятелите си, пазарувайте.


Източник: atimetofreeze.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори