Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-07-05 14:26:43 +0300 Всяка жена мечтае да има щастлива и здрава бременност. 5+1 съвета за щастлива бременност

5+1 съвета за щастлива бременност

5+1 съвета за щастлива бременност 470 900
Всяка жена мечтае да има щастлива и здрава бременност.

Започнете да работите за това още сега, за да сте сигурни, че вашата бременност ще бъде възможно най-добрата!

 1. Подреждайте приоритетите си. Помислете от какво имате нужда вие и нероденото бебе. Направете всичко, което чуваствате като необходимост и преценете какво друго трябва и искате да направите. Всичко останало може да почака.
   
 2. Бременността не е самотно преживяване. Включете близките си, за да разберат по-добре през какво преминавате. Само така можете да разчитате на истинска подкрепа.
   
 3. Отнасяйте се към останалите с любов и уважение. Не позволявайте временният дискомфорт да ви попречи да се интересувате от вълненията, успехите и неуспехите, притесненията на любимите ви същества. 
   
 4. Когато сте бременна, ще имате усещането, че това никога няма да свърши. Но всъщност раждането ще наближи толкова бързо! Използвайте това време и създайте възможно най-много спомени за вас и семейството ви – снимки, пътувания и всичко друго, което ви хрумне!
   
 5. Почивайте си при всеки удобен случай и се съсредоточете върху настоящето.
   
 6. Наслаждавайте се на времето за подготовка. Съвсем скоро бременността ще приключи и ще бъдете майка с всички отговорности, които носи това. А след това към тези отговорности ще се наложи да прибавите и професионалните си задължения. Сега е моментът да се концентрирате върху връзката с партньора ви и върху всички промени, които ви предстоят.


Източник: ​kidspot.com.au

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори