Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2017-12-11 17:31:21 +0200 Това, че все още не сте бременна не означава, че е твърде рано да започнете да се грижите за бъдещето на детето си, нали? 6 неща, които да направим преди зачеването

6 неща, които да направим преди зачеването

6 неща, които да направим преди зачеването 470 900
Това, че все още не сте бременна не означава, че е твърде рано да започнете да се грижите за бъдещето на детето си, нали?

1. Започнете да спестявате пари. Отделяйте всеки месец реалистична сума пари, за да улесните вашето и бъдещето на вашето дете.

2. Пресметнете бюджета на вашето бъдещо бебе. След това го извадете от настоящия ви бюджет и се опитайте пробно да живеете с остатъка. Колкото по-рано осъзнаете какви ще са евентуалните лишения, които ще имате като родители, толкова по-леко ще ви бъде след това.

3. Прогонете лошите навици.

4. Ако приемате лекарства, попитайте лекаря си дали те са безопасни по време на бременност. Ако отговорът е „не“, това ще ви даде време, в което спокойно да потърсите алтернативни варианти.

5. Бъдете стриктни и отговорни към профилактичните си прегледи и изследвания, за да сте сигурни, че тялото ви е напълно здраво и готово за бременност.

6. Заздравете отношенията си с бъдещия татко. Много двойки вярват, че ще възобновят добрите си отношения с появата на бебе в семейството, но истината е, че ако не сте се погрижили за това преди бременността, вероятността проблемите да се задълбочат след раждането не е никак малка.


Източник: whattoexpect.com

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори