Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2017-12-08 16:41:48 +0200 Да имаш бебе е една от най-големите радости на живота, няма спор. Здраво и щастливо бебе е мечтата на всеки родител. 7 причини, заради които да имаш дъщеря е най-голямата радост в живота

7 причини, заради които да имаш дъщеря е най-голямата радост в живота

7 причини, заради които да имаш дъщеря е най-голямата радост в живота 470 900
Да имаш бебе е една от най-големите радости на живота, няма спор. Здраво и щастливо бебе е мечтата на всеки родител.

Независимо дали става въпрос за момче или момиченце, щастието да имаш дете не може да се сравни с нищо друго. Има обаче някои неща, които са само част от живота на родителите на малки принцеси. Какви са те? Сайтът Momjunction е изготвил списък със 7-те основни причини, заради които това да имате дъщеря е истинска радост и приключение. Разгледайте точките по-долу и разберете кои са невероятните неща в това да имате именно дъщеричка.

 

1. Пазаруване на сладки дрехи

Да можеш да пазаруваш тези сладки бебешки дрехи е едно от първите вълнуващи неща, които идват на ум на всяка жена, щом разбере че ще има момиченце!

Представете си редове и редици от розови, червени, прасковени, кремави дрехи. Представете си тези малки рокли, обсипани с къдрици и дантели, цветя и пеперуди, финтифлюшки и панделки. От костюмчета до поли, можете да се наслаждавате на всички тези очарователни малки дрешки, когато имате дъщеря, а това означава да пазарувате за най-сладките неща на света, които иначе никак не бихте взели за себе си, ако ги имаше във вариант за възрастни!

 

2. Пазаруване на аксесоари за коса

След като сте готови с купуването на сладките бебешки дрехи, следващото най-сладко нещо е да вземете аксесоари за коса за вашето бебе. Добавете и факта, че можете дори да комбинирате своите аксесоари с тези на бебето.

 

3. Можете да подберете съзвучно име спрямо вашето

Избирането на име за бебето ви е едно от най-въллнуващите преживявания. Когато имате момиченце, винаги можете да изберете име за вашето малко съкровище, което да е в съзвучно на вашето име или да има подобен смисъл.

Има толкова много възможности за избор на име за момиченце, така че със сигурност ще се двоумите между различни варианти.

 

4. Ще я разбирате през различните периоди на израстването

Като жена, която е израснала като малко момиче, ще се свържете повече с вашето малко момиченце през годините, в които се случват основните промени в живота й. В годините на пубертета, юношеството, тийнейджъра и младото зряло момичеще имате много теми за обсъждане и възможност да изградите стабилна връзка между майка и дъщеря.

Дори без дъщеря ви да ви разказва всичко, вие ще знаете какви могат да бъдат нейните мисли, страхове, притеснения и стремежи. Като майка на момиче, ще можете да й помогнете да разбере различните промени, които тя ще преживее през живота си.

 

5. Сменянето на пелени ще ви е по-лесно

Периодът на пелените определено е пълен с неразбории, но ако имате момиченце, това е малка утеха. Когато сменяте пелените на дъщеря си, бъдете сигурни, че няма да се налага да се справяте със случайни струйки урина.

 

6. Тя ще се облича като вас

Познайте каква е най-забавната част от това, че имате момиченце? Тя ще се облича като вас!

Вашето бебе ще вижда вашия стил и начин на обличане всеки ден и дори без да осъзнава, вие ще я вдъхновяте с избора си.

От рано като дете, момичето ще покаже наклонността си да се облича като вас. Тя ще играе с вашите шалове и аксесоари, ще се опита да обува токчетата ви, да носи слънчевите очила и да си играе с бижутата. Всеки път, когато прави това, то не само ще я кара да се чувства по-хубава, отколкото тя вече е, то също така ще ви направи горди да имате момиченце, което да следва вашия пример.

 

7. Вашата дъщеря ще бъде момичето на татко

Естествено, вие ще глезите дъщеричката си от време на време, но има още един човек, който ще го прави със същата готовност и това разбира се, е нейният скъп татко.

В периода след раждането и няколко месеца след това вашето малко момиче няма да иска никой освен вас. След като тези първи месеци приключат, вашето бебе ще започне да се наслаждава на времето си с баща си.

Вашето момиченце ще се превърне в малкото момиче на баща си и дори може да почувствате малко ревност от силната обич, която се заражда между двамата.

 

Да, това са радостите, които пораждат малките момиченца с появата си в нашия живот. Уверете се, че ще извлечете максимума и се насладете на малките моменти заедно. А какво бихте добавили вие към нашия списък?

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори