Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2020-09-16 13:44:24 +0300 След раждането няма да можете да се вмъкнете веднага в "старите" си дрехи, но и тези от бременността ще са ви големи. Ами сега? 8 незаменими попадения за гардероба ви след раждането

8 незаменими попадения за гардероба ви след раждането

8 незаменими попадения за гардероба ви след раждането 470 900
След раждането няма да можете да се вмъкнете веднага в "старите" си дрехи, но и тези от бременността ще са ви големи. Ами сега?

Когато се подготвяме за появата на бебето, най-често мислим за декориране на детската стая, избиране на очарователни бебешки дрешки с възможно най-сладките надписи или пък на най-безопасните кремове, бутилки, биберони и гризалки. Какво обикновено не се сещаме да обмислим? Нашите собствени нужди след раждането - това е нещо, което често остава на заден план.

Затова не отлагайте, а изберете своя асортимент от дрехи, които ще са ви нужни през първите седмици след раждането. 

Първите няколко дни след прибирането с малкото гукащо вързопче у дома ще ви се губят. Няма да имате много време за душ, камо ли да избирате тоалета си всеки ден. И затова е страхотно удобство да имате няколко специално подбрани дрехи, които ще ви носят комфорт в този деликатен период. Този капсулен гардероб за майки ви позволява да разменяте и съчетавате дрехи, които са достатъчно удобни за блажено отпускане на леглото и дивана, но същевременно е достатъчно представителен за импровизирани прибежки до магазина за пелени, разходки с количка или посещения от любими хора.

 

1)  Спортно долнище - H&M, 54.99 лв

 

2) Сутиен за кърмене (2 бр.) - Next, 63 лв.

 

3) Класическа тениска - New Yorker, 5.90 лв

 

4) Комфортен суичър с качулка - New Yorker, 34.90 лв.

 

5) Безшевен клин с широка платка на корема - H&M, 34.99 лв

 

6) Домашен халат - Next, 47 лв.

 

7) Рокля за кърмене - H&M, 44.99 лв.

 

8) Топла жилетка - LC Waikiki, 26.99 лв.

 

Нашето предложение? Попълнете своя гардероб с няколко специални покупки и ги поставете на леснодостъпно място, за да можете да се преобличате лесно и бързо когато се наложи. Заложете на комфорта и удобството си и няколко грижи ще отпаднат с лекота от мислите ви!

 

 

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори