Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2018-10-25 11:10:52 +0300 В живота има много умения и принципи, които научаваме от родителите си, други заради обстоятелствата около, трети по собствена инициатива. 8 неща, на които всяка майка трябва да научи синовете си

8 неща, на които всяка майка трябва да научи синовете си

8 неща, на които всяка майка трябва да научи синовете си 470 900
В живота има много умения и принципи, които научаваме от родителите си, други заради обстоятелствата около, трети по собствена инициатива.

Ето кои са топ 8 на уменията и принципите, които трябва да "посадим" в малките мъже от съвсем ранна възраст! Те ще залегнат в развиването на по-късните взаимоотношения на младежите и ще станат добра основа за стабилни и здравословни връзки, приятелска среда и бъдещо семейство!

 

  1. Кухнята не е само за момичета, научи се да използваш котлоните и фурната.
  2. Взимай душ ежедневно, поддържай ноктите си къси и чисти, използвай дезодорант.
  3. Научи се да използваш някои основни инструменти като отвертка, клещи, гаечен ключ.
  4. Маниери на хранене - използвай ги, независимо дали си вкъщи, навън или хапваш на крак.
  5. Никога не използвай юмруците си, за да разрешиш даден спор. Един погрешен удар може да отнеме живот... и той може да бъде твоят.
  6. Влечението да откликнеш на приятел, когато те помоли да му помогнеш в нещо, което знаеш, че не е правилно, може да те постави в трудна дилема. Но да му откажеш, те прави мъж, а да се съгласиш, въпреки че знаеш колко е погрешно - това те прави съучастник и страхливец.
  7. Ако едно момиче иска да промени нещо в теб, то тогава по всяка вероятност не те обича.
  8. Работата на една майка вкъщи изисква също толкова усилия и е също толкова изтощителна, колкото работата извън дома, даже понякога повече. 

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори