Кой е авторът?

Our premature born children foundation

Фондация "Нашите недоносени деца"

Фондация “Нашите недоносени деца” е създадена в подкрепа на недоносените деца и техните семейства. Застъпваме се за правото на всяко новородено, което се нуждае от болнично лечение, да получи качествена и съвременна медицинска грижа, фокусирана върху нуждите на семейството и тяхното право да бъдат до детето си. Отвъд болничния период, работим за правото на всяко дете да получи подкрепа, спрямо своите индивидуални нужди, която да гарантира неговото оптимално детско развитие.

Нашата мисия е да подкрепяме недоносените бебета и техните семейства.
Нашата цел е – по-малко преждевременни раждания и повече оцелели и здрави недоносени бебета, заедно с по-спокойни и информирани родители.

Фондация “Нашите недоносени деца” мечтае за общество, в което:

  • Всяка бременна жена има достъп до качествено проследяване на бременността и оптимална грижа за здравето, съхраняваща човешките права и съхраняване на физическото и психическото здраве, и човешко достойнство.
  • Всяко бебе има достъп до съвременна медицинска грижа, независимо в коя точка на страната е родено.
  • Всяко бебе получава не само интервенции за физическото си оцеляване, но и грижи, осигуряващи комфорта му и липсата на страдание.
  • Нуждите на семейството и новороденото са поставени в центъра на болничната грижа.
  • Всяко недоносено дете и дете със специални потребности има достъп до специалисти и услуги, фокусирани върху оптималното ранно детско развитие.

 

https://premature-bg.com/

Статии от същия автор


Нашите спонсори

Нашите партньори