Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2022-05-16 12:26:34 +0300 След над 2-годишна пауза, физическите събития на Академия за родители се завръщат. Детски фестивал през май и юни и Академия за родители на открито през юли

Детски фестивал през май и юни и Академия за родители на открито през юли

Детски фестивал през май и юни и Академия за родители на открито през юли 470 900
Статия на Академия за родители
След над 2-годишна пауза, физическите събития на Академия за родители се завръщат.

Организацията подготвя забавни и интересни събития за деца и родители.

 

На 28 и 29 май, Академия за родители заедно с Bulgaria Mall, канят семействата от София и региона на Детски фестивал с разнообразни, творчески работилници за малки и пораснали деца. Всичи желаещи ще могат да опитат роботика, програмиране, рисуване, игри с био желе, "шпионска математика" и още много. 

Празникът ще продължи на 1 юни на сцената на търговския център, където посетителите ще гледат песни, танци и други сценични изпълнения.

Детският фестивал ще е разположен на нива партер и +1 в Bulgaria Mall. Входът за всички е свободен. 

 

 

На 16 и 17 юли ще се проведе Академия за родители на открито. Събитието ще е в рамките на Sofia Summer Fest, в Южен парк II.

Организаторите са подготвили практически работилници за бъдещи родители, редица уъркшопи със специалисти, много занимания за деца, среща с над 40 водещи организации, игри, подаръци и още изненади

 

Събитието е безплатно, но изисква регистрация

Вече шест години Академия за родители се стреми да предоставя актуална и полезна информация, независимо от обстоятелствата. През изминалата година организацията направи почти 100 безплатни уебинара. В дискусиите се включиха над 11 хиляди бъдещи и настоящи родители.

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори