Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2022-05-13 16:30:55 +0300 Жегите настъпват с пълна сила и е време да обновим гардероба си! Лятна мода за бременни коремчета

Лятна мода за бременни коремчета

Лятна мода за бременни коремчета 470 900
Жегите настъпват с пълна сила и е време да обновим гардероба си!

Независимо дали сме в начална или напреднала бременност, летните температури носят особен дискомфорт на бременната жена. Тялото ни е по-добре кръвоснабдено, хормоните бушуват и кръвта ни кипи! Същевременно коремчето иска свобода и стегнатите дрехи са последният избор, който една бременна би направила. От друга страна - защо обаче да си купуваме дрехи за бременни, които ще носим само няколко месеца и няма да облечем повече след това по всяка вероятност? Тайната тук е да подберем такива модели, които ще можем да носим и след бременността! 

Бременността също така ни дава безброй възможности да експериментираме. Ако досега си крила леко заобленото си коремче, идва момент, в който гордо искаш да го заявиш пред света, подчертавайки всяка една извивка по себе си.  Например леката лятна рокля по тялото би се комбинирала прекрасно с риза или тениска с къс ръкав, завързана естетически над коремчето. Плисираните и тюлени поли също не са за пренебрегване, особено в комбинация с ефирни потници. Роклите с А-линия и високо халтер деколте пък носят прохлада и са еднакво удобни и в града, и на плажа. Бермудите и клиновете за бременни остават вечната класика и в комбинация с подходящ топ или блуза и сако се превръщат незабавно в casual облекло за всеки повод. 

Разгледай сетовете, които подбахме специално за теб от Instagram и открий своето модно вдъхновение за лято 2022:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори