Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2022-02-14 15:08:17 +0200 Лидерът на пазара на минерална и изворна вода в България „Девин“ ЕАД даде старт на най-новата си инициатива – VEDRI.BG. VEDRI.BG е най-новата инициатива на „Девин“ ЕАД за обединение на хора и общности с еднакви интереси

VEDRI.BG е най-новата инициатива на „Девин“ ЕАД за обединение на хора и общности с еднакви интереси

VEDRI.BG е най-новата инициатива на „Девин“ ЕАД за обединение на хора и общности с еднакви интереси 470 900
Лидерът на пазара на минерална и изворна вода в България „Девин“ ЕАД даде старт на най-новата си инициатива – VEDRI.BG.

Платформата ще предоставя разнообразно и персонализирано съдържание по важните за потребителите теми, ще им предоставя възможности да получават съвети от експерти, да се сприятеляват и общуват с хора със сходни интереси, да споделят своите преживявания и опит, да се присъединят към вдъхновяващи каузи, както и да участват в различни събития.

„Направихме задълбочени проучвания, които показаха, че нашите потребители имат нужда от място в интернет пространството, където да откриват бързо и лесно информацията, която ги вълнува. Затова разработихме платформата VEDRI.BG, която е уникална за България. Потребителите ще получават персонализирана информация, съобразена с техните интереси и нужди. Този подход е важен, защото така времето, което пестят от търсене на нужната информация, нашите потребители могат да прекарат със семейството и приятелите си“, посочва Славица Аджич, маркетинг директор на „Девин“ ЕАД. „С помощта на VEDRI.BG ще можем да общуваме с потребителите ежедневно и да отговаряме на техните нужди своевременно. Чрез нея ще свържем потребителите с експертите, които могат да отговорят на техните въпроси или колебания и ще ги обединим около общи каузи и събития, които ги вълнуват“.

Идеята зад инициативата на „Девин“ ЕАД е да създаде онлайн пространство, където хората могат да се вдъхновяват, да си помагат и да споделят позитивни емоции и преживявания. С други думи, платформа, създадена за хората и ведрата страна на живота. Платформата VEDRI.BG предлага пет тематични общности, които събират потребители със сходни интереси като екоентусиасти, млади родители, пътешественици, любители на спорта и тези, които избират да живеят здравословно. Новата платформа се вписва в стратегията за корпоративна социална отговорност под мотото „Извор на промяна 2025“, която „Девин“ ЕАД следва като част от европейската група Spadel. Основната цел на Spadel по тази програма е да се трансформира от компания с положително въздействие в такава, която създава добро бъдеще, основано на четири основни стълба – зелено, чисто, локално и заедно. Новата платформа на „Девин“ ЕАД VEDRI.BG е важна стъпка по четвъртия стълб на стратегията – заедно, която има за цел да обедини хората в общности и ведно с природата.

 

За „Девин“ ЕАД

създаването си през 1992 г. „Девин“ ЕАД е лидер на пазара на бутилирани води в България. Изворите на водата и мястото на бутилиране се намират в екологично чист район в региона на град Девин, в сърцето на Родопа планина, откъдето идват продуктите с марка DEVIN – натурална минерална (негазирана, газирана и обогатена с витамини) и изворна вода. Фирмата е ексклузивен дистрибутор на енергийните напитки Red Bull и плодовите сокове Granini за България.

Компанията е с централен офис в София и разполага със собствена търговска и дистрибуторска мрежа с национално покритие. „Девин“ ЕАД е отговорна компания, която инвестира в икономическото, социално и културно развитие на обществото чрез инициативи, насочени към регионалното развитие, опазването на околната среда и образованието.

От 2017 г. компанията е част от белгийската група Spadel – водещ производител на бутилирана вода в Бенелюкс (Белгия, Нидерландия и Люксембург) и Франция.

От 2021 г. „Девин“ ЕАД е сертифицирана въглеродно неутрална компания с валидация, издадена от международната консултантска организация по климата CO2logic и утвърдена от акредитирания и независим сертифициращ орган Vinçotte. „Девин“ ЕАД е първата българска компания за бутилирана вода, която постига въглероден неутралитет както на ниво компания, така и на ниво продукт.

Компанията притежава престижния сертификат Great Place to Work® – най-високото отличие за работодателска марка и отлично работно място в международен план.

 

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори