Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2018-07-06 11:08:11 +0300 5 съвета за лесна организация на партито без излишен стрес. Празнуваме рожден ден!

Празнуваме рожден ден!

Празнуваме рожден ден! 470 900
5 съвета за лесна организация на партито без излишен стрес.

Кой не обича да празнува рождения ден на мъничето си? Да организираш парти за дечица е много забавно, но понякога може да е свързано и доста стрес.

Тези съвети ще ви помогнат!

  1. Позволете на децата да помогнат. Включете ги в подготовката, като ги заведете с вас в магазина, дадете им да опаковат малки подаръчета за всеки гост, да подредят масата и т.н.
     
  2. Не губете време да изработвате украсата сами, освен ако наистина не ви доставя удоволствие! По-добре спестете време и нерви, като я купите или заемете от някого.
     
  3. Вместо да поръчвате или правите хартиени покани за децата от детската градина, се сдобийте с имейл адресите на родителите им и си спестете време и пари!
     
  4. Изберете ден и час, които да удобни за вас. Например, ако се спрете на час в късния следобед, това ще ви даде допълнително време за подготовка. Ако пък изберете деня да е неделя, това може да ви накара да се чувствате притиснати, тъй като след партито вероятно ще имате и други задължения у дома преди началото на новата седмица.
     
  5. Направете възможно най-много неща преди началото на партито. Подгответе храната, изстудете напитките, украсете, подредете масата. Така ще успеете да се концентрирате върху рожденика и да му се радвате!
     

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори