Кои сме ние

Babyspace.bg е до теб на всяка стъпка от развитието и възпитанието на детето ти, от момента на зачеването през цялото детството, с информация и съвети от специалисти, водещи лекари и авторитетни научни институции.

Като знаем, майчинството и бащинството са взискателни професии - по 24 часа, 7 дни в седмицата, затова сме ти предоставили над 5000 статии с полезна информация - за фертилитета, бременността, детството, здравето, грижите и възпитанието.

Освен това, в babyspace.bg ще намериш полезни инструменти, персонализирано съдържание и ежедневни новини за бременността и детето в България и света, културни новини, книги и интервюта с автори, хора на изкуството и майки, които говорят за собствения си опит в майчинството.

 

 

А за да отговорим на повечето въпроси свързани със здравето и развитието на бебето, създадохме мобилно приложение, специално предназначено за настоящи и бъдещи майки – Здравния справочник на Babyspace „Здраве и дете“. Той е разработен с подкрепата и сътрудничеството на акушерките и медицинските специалисти от Българската асоциация на специалистите по здравни грижи (БАПЗГ), за да гарантираме, че съдържанието му съответства на практиката за качествени здравни грижи, предоставяни у нас.

Благодарение на мобилното приложение "Здраве и дете" ти имаш лесен и бърз достъп до систематизирана информация на различни теми. Можеш да научиш най-важното за кърменето и развитието на бебето през първите 12 месеца, как да разпознаеш основните детски болести, а също ще намериш съвети за безопасност и грижа у дома, заедно с контактите на всички спешни центрове в страната - и всичко това на една ръка разстояние в телефона ти!


Нашите спонсори

Нашите партньори