Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2018-02-23 13:25:11 +0200 Стане ли въпрос за Св. Валентин, повечето мъже хукват да купуват плюшени мечета, шоколадови бонбони и торти във формата на сърце, огромни букети предимно от червени рози и резервация в любим ресторант. Съпругът на жена-ветеран я развеселява с неочаквана "гореща" фотосесия в деня на операцията ѝ

Съпругът на жена-ветеран я развеселява с неочаквана "гореща" фотосесия в деня на операцията ѝ

Съпругът на жена-ветеран я развеселява с неочаквана "гореща" фотосесия в деня на операцията ѝ 470 900
Стане ли въпрос за Св.Валентин, повечето мъже хукват да купуват плюшени мечета, шоколадови бонбони и торти във формата на сърце, огромни букети предимно от червени рози и резервация в любим ресторант.

За Тайлър Арнет от Ванкувър, Вашингтон празникът на влюбените тази година обаче е бил малко по-различен. Закръгленият баща на 3 деца участва в „гореща“ фотосесия с професионален фотограф, за да изненада съпругата си  Стефани, която е диагностицирана с меланома на окото миналия ноември. „Той ми ги показа около час преди да вляза (бел.ред. в операция). Каза, че иска да ми покаже нещо. Когато ги разгледах не можех да спра да се смея. Определено беше неочаквано.“, споделя Стефани. По отношение на визията си като модел Тайлър твърди, че е искал да изглежда страстен, макар че крайният резултат е по-скоро очарователно забавен.

Малко по-късно съпругата му публикува снимките във Facebook (с негово одобрение), като неочаквано за няколко дни историята им се разпространява мълниеносно и днес достига над 66,000 споделяния. Много непознати поздравяват Тайлър за идеята, куража и подкрепата му към Стефани. За майката на 3 деца, която е и ветеран от Афганистан, диагнозата рак е била изключително тежка. Постъпката на съпруга ѝ е донесла допълнителна доза сили и ѝ е помогнала да остане позитивна в деня на операцията. Стефани си припомня как във Facebook към нея се обърнала жена, чийто мъж бил вече в четвърти стадий на болестта и вече почти не се усмихвал. Когато му показала фотосесията на Тайлър Арнет, смехът отново се върнал, а Стефани е доволна от ефекта, който постът ѝ  е постигнал.

МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИТЕ ТУК:

 

 

Източник: The New York Post/ Facebook

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори