Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2017-07-17 17:08:24 +0300 Една двойка е измислила креативен и определено позитивен подход! Как да направим полета на останалите по-приятен, ако пътуваме с бебе?

Как да направим полета на останалите по-приятен, ако пътуваме с бебе?

Как да направим полета на останалите по-приятен, ако пътуваме с бебе? 470 900
Една двойка е измислила креативен и определено позитивен подход!

Да пътуваш с ревящи и шумни деца не е сред най-приятните изживявания, особено ако се намираш на няколко хиляди метра над земята.

Но едно семейство преобърна представите на спътниците си преди няколко години, когато за пръв път качи дванайсетмесечното си бебе на самолет.

Двойката раздала малки пакетчета на всеки един от пътниците в полета си, като превантивна мярка срещу хаоса, който само едно малко бебе може да създаде в такива обствоятелства.

Историята започна да се разпространява след като един от пътниците публикувал снимка на пакетчето, придружена със текст: „Бебе току-що ми даде това в самолета…определено няма как да се ядосам.“

Текстът гласи:

„Моето име е Маделин. На 17-ти декември навършвам година и това е първият ми полет. Ще се опитам да се държа възможно най-добре, но искам да се извиня предварително, ако не успея да сдържа темперамента си или се уплаша, или ме заболят ушите. Мама и татко ви опаковаха тези торбички с няколко лакомства. В тях има също и тапи за уши в случай, че първата ми публична серенада се окаже не толкова приятна за вас, колкото е за мама и татко. Хубав полет!“

 

Винаги има как да направим живота си и на тези около нас по-добър и по-красив, дори и само с един жест!

 

Източник: dailymail.co.uk

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори