Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-04-15 12:30:07 +0300 9-годишно момче "кандидатства" за работа в любимия си магазин за бонбони! "Моята работа мечта"

"Моята работа мечта"

"Моята работа мечта" 470 900
9-годишно момче "кандидатства" за работа в любимия си магазин за бонбони!

Райън Добсън е 9-годишно момче, което решава да спечели малко пари за лятната ваканция. Започнал да мисли за това кое е любимото му място и мечтаната позиция, взел лист и химикалка и написал мотивационното си писмо. На какви задължения смятате, че се е спрял младежът? Да опитва бонбони!

Малкото момче оставило писмото в любимия си магазин за сладки и на следващия ден неговият собственик - Даниел Джагърс, го публикувал в профила на магазина във Фейсбук. В писмото момчето описва причините да иска работата точно на това място и дори предлага начини за увеличаване на продажбите! 

"За съжаление, Райън е твърде млад, за да стане наш служител, но инициативата му е страхотна и сме убедени, че ще стигне много далеч, когато порасне". 

От магазина все пак предоставят възможност на момчето да сбъдне мечтата си поне за един ден, като го канят да сервира сладолед и бонбони на специално промоционално събитие.


Източник: thesun.co.uk

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори