Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-04-11 17:32:04 +0300 Диляна Попова проговори за живота си след раждането на малкия Борил. "Никога не бих лишила детето си от баща!"

"Никога не бих лишила детето си от баща!"

"Никога не бих лишила детето си от баща!" 470 900
Диляна Попова проговори за живота си след раждането на малкия Борил.

"Трябваше ми една година, за да се почувствам пак свободна”, каза моделът Диляна Попова в интервю пред Нова телевизия. "Гледам си детето и тепърва започвам да навлизам в стария си начин на живот. Имам нужда вече да се върна", споделя красавицата.

 

<3

Публикувахте от Диляна Попова в 11 април 2016 г.


Връзката на Диляна Попова с актьора Асен Блатечки, от която тя роди своя син Борил, месеци наред беше първа тема за жълтите вестници.

"Помолих всичките ми близки да не ми казват какво пише в жълтата преса", спомня си тя.

"Чувствах се много уязвима - като отворена книга за всички. Четях в очите на хората, че знаят какво се случва в живота ми", споделя Диляна Попова.

Тя признава, че се е страхувала да излиза с детето си в началото и майка й, която неотлъчно й помага, е извеждала бебето на разходка.

 

<3

Публикувахте от Диляна Попова в 10 март 2016 г.


Моделът споделя, че не е знаела точно какво я очаква, когато стане майка. Днес Диляна признава, че се чувства добре, пораснала и поумняла и вече не се страхува.

Тя не говори конкретно за раздялата с бащата на сина й. "Не всичко в живота е черно и бяло, ние го категоризираме по този начин. Никога не бих лишила детето си от баща", категорична е Попова.

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори