Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2023-10-05 16:44:55 +0300 Програма "Първи учебен ден" зарадва 5000 първолачета

Програма "Първи учебен ден" зарадва 5000 първолачета

Програма "Първи учебен ден" зарадва 5000 първолачета 470 900
5000 кутии с изненади бяха подарени на дечицата влизащи за първи път в училище, чрез образователната програма "Първи учебен ден"

Ние от Babyspace и Care Direct знаем колко изпълнен с емоции и вълнение е първият учебен ден за цялото семейство! Затова сме развълнувани да споделим с вас, че реализирахме програмата „Първи учебен ден“ на Care Direct за първи път в София, България. Програмата се стреми да предизвика усмивки по лицата на децата и да помогне за облекчаване на тревожността от предизвикателствата, съпътстващи този нов етап от живота им.

Със съвместни усилия с нашите партньори и училищата, успяхме да станем част от специалния ден на децата с 5000 подаръчни кутии, пълни с изненади, които ще помогнат и на техните родители в новото житейско приключение.

Партньорите ни от Stamatin Kids и BIC бяха подготвили ученически материали и подаръци за силни и здрави деца, които да са в помощ и на родителите в организацията на новото ежедневие.

Изключително положителните отзиви, които получихме до момента от родители и учители, ни накараха още повече да разширим мащаба на програмата в България и да осигурим още по-красиви и полезни подаръци за първокласниците за следващия първи учебен ден!

Коментари

Neutral avatar

Нашите спонсори

Нашите партньори