Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2018-10-22 11:24:46 +0300 Влогърката Антоанета Джепсън (Пепелджийска) публикува видео в YouTube с раждането на втората си дъщеричка Историята на едно раждане в България

Историята на едно раждане в България

Историята на едно раждане в България 470 900
Влогърката Антоанета Джепсън (Пепелджийска) публикува видео в YouTube с раждането на втората си дъщеричка

Антоанета Джепсън (по баща Пепелджийска) е по-популярна в българските и датските интернет среди като Антоанет Пепе. Или Ети за приятелите. Тя е автор и на блога "Letters to Antoinette", (www.letterstoa.com), а освен това можете да я намерите в Instagram, Twitter, Facebook и Pinterest. 

 

Като активен блогър, влогър и инфлуенсър, Ети споделя почти целия си живот онлайн, но скоро името ѝ нашумя с качване на видеокадри от естественото раждане на второто си дете. Да вдъхне кураж и да сподели личен опит с бъдещи и настоящи майки - това е нейното желание. Неотлъчно до Антонет е нейният съпруг Филип, който е автор и на голям брой от снимките и видета публикувани в нейните профили. Всеотдайният датчанин вече е татко на две красиви момиченца - каката София-Малю и новородената Сиена-Филипа.

 

Ако искате да разберете повече за живота на младото семейство в българската столица, защо се установяват у нас и как живеят заедно, посетете YouTube канала на Ети:

https://www.youtube.com/antoinettepepe. А видеото с раждането на малката Сиена можете да гледате тук:
 

 

Снимка: Официален Instagram профил

 

 

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори