Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-03-09 10:05:30 +0200 Тази майка създава истински чудеса с косата на дъщеря си! Красиви прически само за няколко минути

Красиви прически само за няколко минути

Красиви прически само за няколко минути 470 900
Тази майка създава истински чудеса с косата на дъщеря си!

Шели Гифърд кара 6-годишната си дъщеря да се чувства като истинска принцеса всяка сутрин, като й прави различни и много красиви прически.

❤️ Some more hair inspiration for Valentine's Day. ❤️

Публикувахте от Pretty Little Braids в 12 февруари 2016 г.


Всичко започва преди около 2 години. По това време Шели можела да прави само два вида плитки. През 2014-а това се променя, когато жената открива, че в интернет има ужасно много съвети за прически. Започва да се учи сама вкъщи от различни видеа в социалните мрежи и скоро се превръща в истински експерт!

Feathered French braids today with loops and Criss crosses!

Публикувахте от Pretty Little Braids в 22 февруари 2016 г.


В момента сутрешната прическа на 6-годишната Грейс й отнема не повече от 15-20 минути. През тов време двете си говорят или пък детето гледа телевизия, стига да е напълно готова с домашните.

As you can see, i just love a 'heart hairstyle'. Here is some hair inspiration for Valentines Day! #love #heart #valentinesday #valentinesdayhair #pretty

Публикувахте от Pretty Little Braids в 11 февруари 2016 г.


"За мен това не е просто правене на плитки. Това е изкуство, на което се наслаждавам. Винаги се опитвам да съм креативна и да давам най-доброто от себе си. За щастие, съпругът ми приготвя закуската сутрин, така че ми остава достатъчно време да се заема с косата на Грейс".

A bright colourful one today to participate in my sweet friend Tamara @ice_braids Instagram rainbow giveaway. Grace...

Публикувахте от Pretty Little Braids в 6 февруари 2016 г.


Момиченцето, което също се учи да прави плитки, много харесва "творчеството" на майка си и забелязва, че не е единствената, която следи произведенията й.

"Обожавам косата си. По-големите деца ме карат да свалям шапката си, когато сме на площадката, за да видят прическата ми. Казват, че косата ми днес е много хубава и че мечтаят и техните майки да могат да правят така".

Today's style is an angled messy bun mowhawk across the head though you can't see the angle so much in the photo. Haha, I call it a good hair day!

Публикувахте от Pretty Little Braids в 1 ноември 2015 г.


Шели е щастлива, че е успяла да намери начин да изрази чувствата си чрез нещо, на пръв поглед, толкова просто. Тя снима плитките, които прави на дъщеря си, и ги споделя с хилядите си последователи в Инстаграм  и Фейсбук.

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори