Bulgaria
info@babyspace.bg 359 2 489 94 92
2016-04-11 13:46:08 +0300 Звездата признава, че не си е представяла да има деца. "Никога не съм вярвала, че ще съм майка"

"Никога не съм вярвала, че ще съм майка"

"Никога не съм вярвала, че ще съм майка" 470 900
Звездата признава, че не си е представяла да има деца.

Анджелина Джоли е еднакво известна както с актьорската си кариера, така и с голямото си мултикултурно семейство. Тя и съпругът й Брад Пит имат шест деца – Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Вивиан и Нокс.

И въпреки че не можем да си я представим без страхотните й наследници, Джоли призна пред Асошиейтед Прес, че никога не е възнамерявала да бъде майка.

„Странно е, но никога не съм искала да имам бебе. Никога не съм искала да бъда бременна. Никога не съм мислила за себе си като за майка“, казва звездата.
 


Всъщност това не е първото й подобно признание. Преди почти 2 години Джоли обясни почти същото пред списание „Ел“. „Никога не съм мислела, че ще имам деца. Никога не съм мислела, че ще се влюбя и ще срещна правилния човек. Когато идваш от разбито семейство, донякъде приемаш, че определени неща изглеждат по-скоро като извадени от приказките и не очакваш да ти се случат“, бяха думите й през юни 2014 г.

Източник: Huffingtonpost.com
Снимка: Nypost

Коментари

Neutral avatar

Подобни статии


Нашите спонсори

Нашите партньори